طرز تهیه پای سیب خانگی

“پای سیب” خانگی : درست کردن با دستوری ساده

کیک پای سیب از شیرینی های مورد علاقه و با طعم دارچین لذیذ است پای سیب را برای دسر مهمانی هایتان و یا به عنوان عصرانه برای خانواده تهیه و با چای سرو کنید.

   طرز تهیه پای سیب
 

مواد لازم برای پای سیب

    • آرد 3 پیمانه
    • شکر 3 قاشق غذاخوری
    • کره(سرد) 250 گرم
    • نمک 1 قاشق چایخوری
    • آب یا شیر(سرد) 1 پیمانه
    • زرده تخم مرغ 1 عدد
    • مواد لازم برای داخل پای
    • سیب 6 الی 8 عدد
    • شکر(ترکیب شکر سفید و قهوه ای) 1/2 پیمانه
    • پودر دارچین 1 قاشق چایخوری سر پر
    • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
    • نشاسته ذرت(یا آرد) 1/4 پیمانه
    • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
    • زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
    • جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری
    • کره 3 قاشق غذاخوری
    • شکر اضافی 3 قاشق غذاخوری

مرحله به مرحله طرز تهیه پای سیب خانگی

 ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن  پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید .سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید.

 در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

در ظرف دیگری هم زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ شوند .بعد کره و شیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم .آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و 2 بار از الک رد میکنیم و کم کم به مواد زرده مخلوط میکنیم . در انتها هم سفیده را با زرده مخلوط میکنیم و برای اینکه پفش نخوابد با لیسک به  صورت دورانی آن را هم بزنید .

سیب های سرد شده را از شهد بیرون میاوریم .

کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و سیب های پخته شده را روی آن میچینیم مواد کیک را روی سیب ها میریزیم .و قالب را در فری که از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت که البته به دمای حرارت فر بستگی دارد قرار میدهیم . هیچ گاه تا قبل از نیم ساعت پخت کیک در فر را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف آن میشود. کیک آماده شده را پس از کمی سرد شدن از قالب بیرون بیاورید و با پودر قند و دارچین تزیین کنید.

نکته ها:

– اگر می خواهید پای سیب کیکی تهیه کنید. 3/4 پیمانه شکر، 2 عدد تخم مرغ و 1/8 قاشق چایخوری وانیل را با کمک هم زن خوب مخلوط کنید. تا سبک شده و خوب پف کند. حالا 1/4 پیمانه شیر و روغن مایع را اضافه کرده، برای 1 دقیقه هم بزنید. در آخر مخلوط 1 و 1/4 پیمانه آرد و 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در قالب مخصوص مافین کاغذ روغنی قرار دهید. کمی از مواد کیک را در قالب ها بریزید. سیب ها را که حلقه ای برش بزنید. در هر قالب و بر روی هر ماده کیک، یک حلقه سیب قرار داده. کمی دارچین بر روی سیب ها بپاشید. حالا مابقی مواد کیک را درون قالب ها بریزید. در نهایت باید 2/3 هر قالب پر شده باشد. باقی فضا برای پف کردن کیک باید خالی بماند. کیک ها را درون فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید. وقتی روی کیک ها طلایی شد، پای سیب کیکی شما آماده است.

– شما می توانید در صورت تمایل کمی گردو خرد شده را به مواد میانی اضافه کنید. گردو طعم پای سیب شما را چند برابر لذیذ تر خواهد کرد.

– در انتهای پخت می توانید کمی شکر و یا پودر قند روی پای بپاشید و آن را تزئین کنید.

 

 

طرز تهیه ماکارونی
طرز تهیه سوپ شیر
طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه برای تجربه یک طعم متفاوت و محبوب
 بهترین و بدترین مواد غذایی هنگام سحر
طرز تهیه کمپوت انبه خانگی

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.