کراکت بادمجان یکی از غذاهای فست فودی به شمار میرود که طعم بسیار خوبی دارد، این غذا با بادمجان، سیب زمینی و جعفری خرد شده تهیه میشود و استفاده از پنیر پیتزا هم طعم بسیار خوبی به آن می دهد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه و امروزی آشنا شوید.
ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آبپز کنید ، سپس پوست آن را گرفته و له کنید.
بادمجان ها را با یکی از روش های دلخواه کبابی کرده و پوست و دانه آن ها را جدا کنید، سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شود.
حالا بادمجان و سیب زمینی له شده را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، سپس پنیر پیتزا، پنیر پارمزان، آرد سفید،جعفری خردشده، سیر له شده و نمک و فلفل داخل کاسه بریزید و با دست همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
در صورتی که مایع به دست نچسبد نیازی به اضافه کردن تخم مرغ ها نمی باشد اما اگر مایه به دست تان میچسبد می توانید یک تا دو عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید.
روغن را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود ، هر بار مقداری از مواد را با دست برداشته و گرد کنید سپس در داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن سرخ نمایید و پس از سرخ شدن کراکت ها را داخل آبکش فلزی قرار دهید، به منظور گرفتن روغن اضافی آن ها را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بگذارید.
در مرحله آخر از طرز تهیه کراکت بادمجان حالا کراکت ها را داخل ظرف مناسب سرو قرار دهید و با سبزیجات مانند نخودفرنگی پخته، گوجه فرنگی و زیتون تزیین نمایید.
خواص بادمجان: