طرز تهیه کراکت بادمجان

کراکت بادمجان یکی از غذاهای فست فودی به شمار میرود که طعم بسیار خوبی دارد، این غذا با بادمجان، سیب زمینی و جعفری خرد شده تهیه میشود و استفاده از پنیر پیتزا هم طعم بسیار خوبی به آن می دهد. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه و امروزی آشنا شوید.

طریقه پخت کراکت بادمجان


مواد لازم برای کراکت بادمجان:

  • تخم مرغ در صورت نیاز : یک تا دو عدد
  • بادمجان : سه عدد
  • پودر سوخاری : دویست گرم
  • آرد سفید : پنجاه گرم
  • پنیر پارمزان : پنجاه گرم
  • سیر : یک حبه
  • سیب زمینی : دو عدد
  • پنیر پیتزا : صدوپنجاه گرم
  • جعفری خرد شده : دو تا سه قاشق غذا خوری
  • روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم

 

 

نحوه درست کردن کراکت بادمجان

طرز تهیه کراکت بادمجان:

ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آبپز کنید ، سپس پوست آن را گرفته و له کنید.

بادمجان ها را با یکی از روش های دلخواه کبابی کرده و پوست و دانه آن ها را جدا کنید، سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شود.

 حالا بادمجان و سیب زمینی له شده را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، سپس پنیر پیتزا، پنیر پارمزان، آرد سفید،جعفری خردشده، سیر له شده و نمک و فلفل داخل کاسه بریزید و با دست همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

در صورتی که مایع به دست نچسبد نیازی به اضافه کردن تخم مرغ ها نمی باشد اما اگر مایه به دست تان میچسبد می توانید یک تا دو عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید.

روغن را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود ، هر بار مقداری از مواد را با دست برداشته و گرد کنید سپس در داخل آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن سرخ نمایید و پس از سرخ شدن کراکت ها را داخل آبکش فلزی قرار دهید، به منظور گرفتن روغن اضافی آن ها را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی بگذارید.

در مرحله آخر از طرز تهیه کراکت بادمجان حالا کراکت ها را داخل ظرف مناسب سرو قرار دهید و با سبزیجات مانند نخودفرنگی پخته، گوجه فرنگی و زیتون تزیین نمایید.

طرز تهیه کراکت بادمجان با طعم بی نظیر


نکاتی برای کراکت بادمجان:

  • می توانید این غذا را در کنار سس تاباسکو و یا سس سالسای مکزیکی سرو کنید.
  • در صورتی که ذائقه تان با بو و طعم سیر سازگار نیست می توانید از دستور غذایی تان سیر را حذف کنید.
  • به جای سیر می توانید یک تکه کوچک زنجبیل رنده شده و یا یک دوم قاشق چای خوری پودر زنجبیل را جایگزین کنید.

خواص بادمجان:

  • بادمجان به پاک سازی خون و روده ها کمک می کند.
  • همچنین موجب پاک سازی پوست و درخشان تر شدن پوست میشود.
  • خوردن بادمجان موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود. 
  •  بادمجان برای بهبود معده درد و هضم آسان تر غذا موثر است.
  • بادمجان برای سم زدایی کبد بسیار مفید است و به درمان بیماری های شایع کبدی مثل کبد چرب نیز کمک کند.


همچنین بخوانید: 
طرز تهیه اشکنه
سریعترین روش پخت “لازانیا” در فر و بدون فر
چطور برای 5 نفر “کتلت گوشت” خوشمزه رستورانی درست کنم؟
طرز تهیه سه غذای محلی(اکبرجوجه و حلیم+آش رشته)


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.