روشی سریع برای پخت مرغ کنتاکی

اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.

مواد لازم برای مرغ کنتاکی :


مرغ 1 عدد بزرگ

روغن به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

فلفل قرمز به میزان لازم

آرد به میزان لازم

  

طرز تهیه مرغ کنتاکی :


قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.


در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.


تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.


آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.


تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.


منبع: cookwayblog

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.