طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام
 مواد لازم:
    کره  ۲۲۵ گرم
    شکر ۳/۴ پیمانه
    تخم مرغ۳ عدد بزرگ
    وانیل نوک قاشق چای‌خوری
    آرد ۲۵۰ گرم
    نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر دو  و نیم قاشق چای خوری
    بادام ۱۰۰ گرم
    مربای گیلاس ۲۰۰ گرم
    شیر ۱/۳ پیمانه

  آماده کردن مواد برای تهیه  کیک گیلاس و بادام:

۱.  تخم‌مرغ‌ها رو با چنگال بزنید.
۲.  بادام ها رو آسیاب کنید.
۳.  مربای گیلاس رو زیر شیر آب بشویید تا شربت اون کاملا شسته بشه. اون‌ها رو خشک و خرد کنید و بعد در آرد بغلتونید. آرد اضافی اون‌ها رو بگیرید.
طرز تهیه:

از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخم‌مرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتی‌متری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک می‌زنید و خارج می‌کنید، تمیز باشه) بپزید.
بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید


منبع: shikfood

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.