طرز تهیه سرکه سیب خانگی


آموزش کامل طرز تهیه سرکه سیب خانگی

سرکه سیب غیر از همه خواصی که برای زیبایی و سلامت پوست و مو دارد، می‌تواند به‌عنوان یک آنتی‌هیستامین علائم آلرژی را کم‌رنگ کند. به گزارش هلث، اگر دچار آلرژی فصلی هستید، می‌توانید با خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری سرکه سیب با یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری عسل، بهتر نفس بکشید و از شر آبریزش بینی خلاص شوید.این معجون ضدآلرژی را می‌توانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دل‌تان می‌خواهد با سیب‌های زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.  

Image result for ‫طرز تهیه سرکه سیب خانگی‬‎


  

طرز تهیه سرکه سیب به روش خانگی :

تهیه سرکه سیب نزدیک به ۷ ماه به طول می‌انجامد و روشی که در ادامه خواهید دید ارزان‌ترین و ساده‌ترین طرز تهیه سرکه سیب است.

۱- سیب ها را کاملا بشویید و آن ها را خشک کنید.

۲- سیب ها را به چهار قسمت بُرش بزنید. لزومی به جدا کردن هسته های سیب نیست.

۳- اجازه دهید تا سیب ها در دمای اتاق برای چند ساعت بمانند تا رنگ آن ها به قهوه ای ، تغییر رنگ پیدا کند.

۴- سیب ها را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید.

۵- داخل ظرف آب بریزید تا آنجا که روی سیب‌ها را کاملا بپوشاند.

۶- درب ظرف را با یک پارچه نازک یا توری بپوشانید. نیازی به بستن درب ظرف نیست. این باعث می‌شود که اکسیژن بیشتری به مخلوط اضافه شود.

۷- ظرف را در یک مکان گرم و تاریک قرار دهید.

۸- به مدت ۶ ماه هر هفته پوشش درب ظرف را برداشته و آن را هم بزنید.

۹- در پایان دوره تخمیر ۶ ماهه می‌توانید از سرکه استفاده نمایید. روی سطح سرکه لایه ای از باکتری‌ها وجود دارند که الکل را به سرکه تبدیل می‌کنند.

۱۰- مایع را صاف کرده و در یک ظرف جدید بریزید.

۱۱- ظرف را مجددا با یک پارچه توری که امکان رسیدن هوا به مایع وجود داشته باشد بپوشانید.

۱۲- ظرف را به مدت ۴ تا ۶ هفته در یک مکان گرم و تاریک قرار دهید. پس از هفته چهارم می‌توانید سرکه را بچشید، اگر طعم و ترشی مناسبی داشت از آن استفاده کنید. به این ترتیب سرکه سیب ساخته شده و می‌توانید از آن استفاده نمایید. دقت داشته باشید این روش تنها طرز تهیه سرکه سیب به صورت کاملا طبیعی و بدون افزودن مواد دیگری است. در دیگر روش‌ها از مخمر، سرکه سیب و حتی نان استفاده می‌شود. برای تهیه سرکه سیب می‌توان از سیب های نرم و له شده که دیگر مصرف نمی‌شود استفاده نمود.

با این روش خوشمزه ترین زیتون پرورده را درست کنید
طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده و بسیار خوشمزه برای مهمانی
طرز تهیه “فتوچینی با سس قارچ و سیر”
طرز تهی “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده

منبع : طرز تهیه سرکه سیب

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.