طرز تهیه کیک هویج

نتیجه تصویری برای طرز تهیه کیک هویج


مواد لازم

هویج متوسط چهار عدد
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک لیوان پر
روغن مایع یک لیوان کمی کمتر
آرد ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پر
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
دارچین و هل و(زنجبیل دلخواه )به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری
گلاب یک تا دو قاشق گردو یک چهارم لیوان

عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید.
روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم اگر ممکنه واستون سخت باشه وارد گلوله بشه بهتره ارد را روی مایه کیک الک کنید ودرچند مرحله بخوردمایه کیک بدین وبا همزن دستی مخلوط کنید زیادی هم نزنید که پفش بخوابه
در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم.
ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 50 تا 60 دقیقه

از فر که در آوردید بزارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید. 

طرز تهیه دسر کرم کاستارد
طرز تهیه شویدپلو با نخودفرنگی
طرز تهیه “حلیم” خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه

دستور تهیه “ناگت مرغ” بسیار خوشمزه و مجلسی


منبع: اینستاگرام

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.