گوشت چرخکرده | 500 گرم |
سیب زمینی بزرگ رنده شده | 5 عدد |
پیاز بزرگ رنده شده | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر ریحان خشک شده | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
1- در اولین مرحله از “طرز تهیه کتلت گوشت” ، گوشت چرخ کرده رو داخل کاسه بریزید ، بعد به ترتیب سیب زمینی، پیاز و ادویه ها رو روی گوشت بریزید، بعد تخم مرغ رو داخل کاسه بشکنید و در آخر ریحان پودر شده رو بریزید.
2- همه مواد رو با هم ترکیب کنید و خوب ورز بدین تا همه مواد به خورد هم رفته و یکدست بشن، تابه رو روی حرارت ملایم قرار بدین و داخلش روغن سرخ کردنی بریزین و صبر کنین تا داغ بشه.
3- بعد از اینکه روغن داغ شد زیر شعله رو کم کنید، از موادتون به اندازه یک پرتقال متوسط بردارید و با دستتون بهش فرم بدین و داخل روغن داغ قرار بدین تا سرخ بشه، زیر شعله کم باشه تا سیب زمینی های خام هم داخل کتلت پخته بشن.
4- وقتی یک طرف کتلت ها سرخ شد برگردونید تا طرف دیگر هم سرخ بشه، هر دو طرف کتلت ها رو یکسان سرخ کنید، کتلت ها را بعد از سرخ شدن از تابه دربیاورید و با کمک یک دستمال تمیز روغن اضافی کتلت ها را بگیرید و داخل ظرف سرو قرار دهید و با گوجه و خیار شور تزیین کرده و با نان یا برنج نوش جان کنید.
منبع: tocook