تارت نوعی شیرینی ترد است که خمیری به شکل بیستکوییت دارد ، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه شیرینی تارت سفید خوشمزه را به شما دوستان آموزش دهیم، شما هم این تارت خوشمزه را به راحتی میتوانید در منزل تهیه کرده و سرو کنید.
مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی تارت سفید:
طرز تهیه شیرینی تارت سفید :
برای درست کردن این تارت ابتدا تزیینات را به روش زیر آماده کرده و برای یک روز کنار بگذارید تا خشک شوند.
خمیر فوندانت را با وردنه باز و صاف کنید سپس با قالب دلخواه آن را برش بزنید ، یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرهای برش خورده را داخل آن بچینید.
بعد از گذشت 24 ساعت تارت را آماده کرده و با تزییناتی که یک روز قبل آماده کرده اید تزیین نمایید، برای این کار شکلات ها را خرد کنید و داخل ظرف غذاساز مخلوط کنید تا کاملا خمیر شود. سپس آن را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
حالا خمیر تارت را درست کنید ، برای این کار بیسکویت ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا کاملا خرد و آسیاب شود. 60 گرم کره را ذوب کرده و داخل بیسکویت ها بریزید و هم بزنید تا مواد به شکل شن مرطوب در بیاید.
مخلوط بیسکویت و کره را داخل قالب بریزید و با پشت قاشق آن را به کف و کناره های قالب فشار دهید تا منسجم شود. سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
در این میان 50 گرم کره را خرد کنید و داخل شکلات های سفید بریزید. خامه را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که خامه بجوشد. سپس شکلات ها را داخل خامه بریزید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. مواد را هم بزنید تا کاملا ذوب و مواد نرم شود.
سپس مواد خامه ای را روی لایه اول داخل قالب بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل یخچال بماند.
روی تارت ها را با تزییناتی که آماده کرده اید تزیین کرده و روی آن اسپری براق کننده خوراکی بریزید. تارت را به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود.
خواص شکلات سفید: