عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که اکثرا می توانید آن را در میان نذری های مردم مشاهده نمایید.
مواد مورد نیاز جهت تهیه عدس پلو
برنج 3 پیمانه
عدس یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز داغ نگینی خرد شده 5 ق غ
کشمش پلویی 1 پیمانه
خرما 200 گرم
دارچین 2 قاشق غ
نمک ، روغن و زعفران آب کرده به میزان لازم
اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می باشد که اصولا توسط تبریزی ها طبخ می شود و در مراسمات عزاداری استفاده می شود ، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می شود.
طرز تهیه کیک گیلاس و بادام
مواد لازم:
کره ۲۲۵ گرم
شکر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد بزرگ
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد ۲۵۰ گرم
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
بادام ۱۰۰ گرم
مربای گیلاس ۲۰۰ گرم
شیر ۱/۳ پیمانه
فواید مصرف غذاهای دریایی
محافظت از بیماری هایی مانند سرطان، آرتروز ، فشار خون بالا ، سکته مغزی و بیماری قلبی
کمک به کاهش خطر افسردگی ، بیماری آلزایمر ، دمانس ، دیابت
کمک به عملکرد مغز و رشد نوزادان
جلوگیری از انتشار علائم آسم در کودکان
بهبود مشکلات حافظه
به طور کلی غذاهای دریایی از نظر خاصیت و ارزش غذایی یکی از بهترین خوراکی ها در سراسر جهان محسوب می شوند.