-
طرزتهیه “کوکوسبزی” به صورت خیلی حرفه ای و مجلسی
سهشنبه 25 آبان 1400 15:02
مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی : سبزی (گشنیز،ترخون،ریحان،تره،پیازچه،جعفری ،شوید) :2 لیوان تخم مرغ : 4 عدد پیاز رنده شده یا نگینی : 1 عدد گردوی خرد شده :4 قاشق غذا خوری نمک ، فلفل ، زردچوبه :به میزان لازم روغن حیوانی : 1 قاشق چایخوری تا1 قاشق مربا خوری طرز تهیه کوکوسبزی : ابتدا سبزی را خرد کرده و بقیه مواد را اضافه کنید...
-
انواع فست فود و معرفی کم ضرر ترین نوع آن
دوشنبه 29 دی 1399 10:57
کدام بهترین نوع فست فود برای مصرف هستند؟امروزه امروزه فست فود ها جزوه غذا هایی است که به برنامه غذایی ما اضافه شده اند و حذف آنها از برنامه غذایی امکان پذیر نمی باشد. با توجه به ضررهای فست فود بهتر است در زمان مصرف بی ضررترین نوع آن را برای خوردن انتخاب کنیم. مصرف فست فود ها به علت نداشتن ارزش غذایی بسیار مضر است اما...
-
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پرخوشمزه
چهارشنبه 17 دی 1399 13:20
مواد لازم برای ترشی بادمجان: بادمجان قلمی : 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست) سرکه : به مقدار لازم سیر: 250 گرم هویچ :200 گرم سبزی ترشی : نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم فلفل سبز : 50 گرم طرز تهیه: ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی...
-
روشی سریع برای پخت مرغ کنتاکی
چهارشنبه 3 دی 1399 13:19
اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است. مواد لازم برای مرغ کنتاکی : مرغ 1 عدد بزرگ روغن به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم فلفل قرمز به میزان لازم آرد به میزان لازم طرز تهیه مرغ کنتاکی : قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی...
-
“نکات پخت گوشت” قرمز سالم و خوشمزه که همه باید بدانند
دوشنبه 3 آذر 1399 13:58
طرز پخت گوشت قرمز: برای اینکه بتوانیم گوشت را خوشمزه و سالم طبخ کنیم باید نکات پخت گوشت قرمز را به خوبی بدانیم پس با نمناک همراه باشید. نکات پخت گوشت قرمز: باید زمان برش زدن گوشت دقت کنید تا جهت برش ها در جهت بافت ماهیچه های گوشت باشد یعنی شما باید طبق خطوط و جهت هایی که روی گوشت وجود دارد برش را انجام دهید و در غیر...
-
علت “وا رفتن ته چین” چیست + راه حل ویژه
یکشنبه 2 آذر 1399 09:49
دلایل خراب شدن ته چین مرغ و ته چین گوشت خانگی: ته چین یک غذای بسیار خوشمزه و محبوب ایرانی است که در سرتاسر دنیا این غذا به اسم ایرانی ها شناخته می شود و به آن کیک برنج ایرانی نیز گفته می شود.در این مطلب به طور مختصر علت وا رفتن و شل شدن ته چین توضیح داده خواهد شد پس با نمناک همراه باشید. علت وا رفتن ته چین و شل شدن ته...
-
طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی
پنجشنبه 8 آبان 1399 09:30
تابه حال فکر کرده اید که تنوع خورش های ایرانی چقدر زیاد است! تعداد غذاهای خورشتی در ایران به قدری زیاد است که حتی شمردن آن ممکن نیست. اما با این وجود، بیشتر مردم تنها پنج تا 10 مورد از این خورش ها در رژیم غذایی خانواده خود قرار داده اند. خورش گل کلم یکی از ترکیبات مغذی ایرانی است که به دلیل رژیمی بودن می تواند در...
-
طرز تهیه مربای گلابی
چهارشنبه 30 مهر 1399 11:38
مربای گلابی یکی از لذیذترین مرباها به خصوص برای وعده غذایی صبحانه است که تهیه آن در منزل بسیار ساده و آسان است و با توجه به رعایت نکات مهم و اصولی در تهیه این مربا میتوانید آن را با بهترین کیفیت تهیه نمایید. برای تهیه مربای گلابی باید ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و بعد آنها را خرد کنید. بعد گلابی های خرد شده را همراه...
-
طرز تهیه ته چین گوشت
یکشنبه 27 مهر 1399 09:00
طرز تهیه ته چین گوشت یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی که خیلی هم خوشمزه و خوش قیافه اس ته چین هست. غذایی باب دندان افراد خوش اشتها که هر کسی با توجه به طبع و سلیقه خودش می تونه ساختار جدیدی ازش بسازه و ازش لذت ببره. خیلی از ما حتماً ته چین گوشت رو امتحان کردیم و حتی طرز تهیه چندین نوع ته چین دیگه رو هم قبلاً با هم تجربه...
-
طرز تهیه اسموتی هندوانه مخصوص خانگی
چهارشنبه 16 مهر 1399 14:32
مواد لازم تهیه اسموتی هندوانه مقدار مواد اولیه ذکر شده در این دستور تهیه برای 6 نفر مناسب می باشد اگر تمایل دارید برای نفرات بیشتر تهیه کنید مقدار مواد اولیه را به تناسب زیاد کنید. همچنین می توانید برای تهیه چیپس خانگی با ما همراه باشید. 1/2 هندوانه 2 عدد بستنی 3 قاشق مربا خوری عسل 250 گرم موز یخ زده(یخ زده باشه...
-
دستورتهیه اشکنه
سهشنبه 15 مهر 1399 14:00
مواد لازم برای اشکنه 1 عدد:پیاز بزرگ 3 عدد: تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری:روغن 2 عدد:سیب زمینی متوسط 1 قاشق غذاخوری سر پر:آرد گندم 1 قاشق چایخوری:زردچوبه 1 قاشق غذاخوری سرخالی:شنبلیله خشک به مقدار لازم : نمک و فلفل طرز تهیه اشکنه با سیب زمینی قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز...
-
نکات تهیه کشک بادمجان
شنبه 12 مهر 1399 11:19
گرفتن تلخی بادمجان ها بعد از انجام تلخه گیری بادمجان ها را در ظرفی سرخ میکنیم ، که نوع سرخ کردن ممکن است بر طبق ذائقه افراد متفاوت باشد چرا که بعضی ها دوست دارند به صورت نیم پز و بعضی ها خیلی سرخ شده استفاده کنند. بادمجان های سرخ شده را بر روی حرارت ملایم میگذاریم و مقداری پیاز داغ و سیر داغ را به آن اضافه میکنیم که...
-
طرز تهیه استیک
شنبه 12 مهر 1399 10:14
طرز تهیه استیک با سس قارچ؛ قدم به قدم می توان گفت استیک یکی از خوشمزه ترین غذاهای گوشتی است که معمولا اکثر ما در خانه آن را درست نمی کنیم و ترجیح می دهیم برای چشیدن طعم عالی این غذا به رستوران برویم. اما باید بگویم روش تهیه استیک گوشت خیلی ساده تر از آن چیزی است که ما فکر می کنیم. برای تهیه استیک با سس قارچ فقط کافی...
-
سالاد کلم انار
شنبه 12 مهر 1399 10:08
مواد لازم : کلم سفید خرد شده یک پیمانه کلم بنفش خرد شده یک پیمانه هویج رنده شده نصف پیمانه انار دون شده یک پیمانه سس مایونز سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه دستور تهیه : مواد رو همرو با هم میریزیم داخل ظرفی و خوب مخلوط میکنیم. سس مایونز و فلفل سیاه و نمک و میریزیم وخوب مخلوط میکنیم. میذاریم داخل یخچال. بعد من برای سرو...
-
طرز تهیه خورش کرفس
شنبه 12 مهر 1399 09:06
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس کرفس خرد شده 200 گرم سبزی قورمه سبزی 50 گرم گوشت گوسفندی خرد شده 200 گرم پیازنگینی خردشده 1 عدد نعنا خشک 1 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ آبغوره 1/2 پیمانه نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان کافی روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه خورش کرفس: در یک قابلمه مقداری روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا...
-
بهترین غذاهای عربی در عمان و دبی
دوشنبه 7 مهر 1399 08:59
یکی از مهم ترین شاخص های آشنایی با فرهنگ هر کشور فرهنگ غذایی آن کشور است. بهتر است قبل از سفر به هر کشوری درمورد معروف ترین غذاهای آن اطاعاتی داشته باشید. عمانی های غذاهای عجیب و خوشمزه ای دارند که نمی توانید بدون چشیدن این غذاهای عربی عمان را ترک کنید. در ادامه خوشمزه ترین غذاهای محلی عمان را معرفی می کنیم. کباب شووا...
-
طرز تهیه “شیرینی گردویی” یک شیرینی خشک و خوشمزه
یکشنبه 6 مهر 1399 13:00
مواد لازم شیرینی گردویی زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ شکر یا پودر قند :½ پیمانه وانیل :¼ قاشق چایخوری گردو:½ 3 پیمانه خرد شده رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو) طرز تهیه شیرینی گردویی ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. شکر یا پودر قند را به زرده اضافه کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. حدودا...
-
طرز تهیه مرغ شکم پر جا افتاده خانگی بدون فر و با فر
سهشنبه 25 شهریور 1399 13:05
درست کردن مرغ شکم پر بدون فر و با فر یکی از گزینه های خوب برای پذیرایی در میهمانی ها ایرانی می تواند مرغ شکم پر باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذایی خوب و کامل را می دهد. درست کردن مرغ اونم از نوع شکم پر بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد و ما در این مطلب تلاش کردیم طرز تهیه این غذای خوشمزه را در فر و بدون فر را برای...
-
شیرینی ماکارون
سهشنبه 25 شهریور 1399 11:42
ماکارون از شیرینی های فرانسوی خیلی شیک و خوشمزه است که با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود و در رنگ ها و طعم های مختلفی پخته میشود. لایه میانی آن را معمولا با انواع کرم ها ،شکلات سفید، نوتلا ،خامه و یا مرباهای مختلف پر میکنند. در ایران ماکارون های رنگی چشم نوازو پرطرفدار را در شیرینی فروشی های معروف و یا در کافی شاپ ها...
-
طرز تهیه کوکو سبزی
پنجشنبه 13 شهریور 1399 14:47
مواد لازم کوکو سبزی تخم مرغ : 2 تا 3 عدد سبزی کوکویی : 500 گرم زرشک :1 قاشق غذاخوری در صورت تمایل گردو :2 قاشق غذاخوری در صورت تمایل روغن مایع :به میزان لازم نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه : به میزان کافی طرز تهیه کوکو سبزی: برای تهیه کوکوی سبزی ابتدا باید سبزی کوکویی را بشویید سپس آنرا آبکشی کنید و اجازه دهید آب اضافی اش...
-
طرز تهیه “شیرینی ساق عروس” به سبکی خوشمزه و متفاوت
سهشنبه 11 شهریور 1399 10:01
مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس : تخم مرغ :1 عدد شیر :1/2 پیمانه آرد :1/5 پیمانه روغن مایع:1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر:1 قاشق چای خوری وانیل :1/4 قاشق چای خوری نی چوبی :چند عدد *مواد داخل شیرینی : پودر بادام :1 پیمانه پودر قند :نصف پیمانه گلاب : 2 قاشق غذاخوری هل :1 قاشق چای خوری شربت بار :به مقدار لازم طرز تهیه...
-
طرز تهیه تارت سیب و دارچین با تصاویر مرحله به مرحله
سهشنبه 21 مرداد 1399 12:28
طرز تهیه تارت سیب و دارچین در این بخش از سایت برفانک طرز تهیه تارت سیب و دارچین را برای شما آماده کرده ایم. امیدواریم از این بخش بهره کافی را ببرید. طرز تهیه تارت سیب و دارچین مواد لازم برای تهیه تارت سیب و دارچین آرد سفید ………. 250 گرم کره سرد ………. 115 گرم پودر شکر ………. 30 گرم زرده تخم مرغ ………. 1 عدد شیر یا آب سرد...
-
طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی
سهشنبه 21 مرداد 1399 11:48
مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو ۲۰۰ گرم سبزی دلمه ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲ لیوان برنج ۱ عدد پیاز ۱۰۰ گرم لپه به میزان کافی سرکه به میزان کافی برگ مو به میزان کافی روغن به میزان کافی فلفل سیاه به میزان کافی نمک مواد لازم برای چاشنی دلمه آب:یک پیمانه سرکه:نصف پیمانه شکر:یک قاشق غذا خوری نمک:به مقدار کم طرز تهیه دلمه برگ...
-
ساندویچ بستنی آناناسی /دسر خیلی خوشمزه
دوشنبه 23 تیر 1399 18:03
مواد لازم: خامه: دو و یک دوم پیمانه اسانس نارگیل: یک چهارم قاشق چای خوری شیر عسلی: یک پیمانه آناناس (خرد شده): یک پیمانه شکلات سفید (ذوب شده): یک پیمانه کمپوت آناناس: 8 برش پودر نارگیل (برشته شده): یک پیمانه گیلاس: برای تزئین طرز تهیه: برای تهیه بستنی اول خامه، اسانس نارگیل، شیر عسلی و آناناس خرد شده را در مخلوط کن...
-
بهترین غذاهای فرانسوی
دوشنبه 9 تیر 1399 08:20
انواع غذاهای فرانسوی: اگر در پایتخت فرانسه یعنی پاریس باشید، می بینید که غذاهای دریایی مانند صدف و حلزون طرفداران زیادی دارند اما در جنوب فرانسه به دلیل رواج کشاورزی، علاقه به سبزی ها، میوه ها و به خصوص سیب زمینی بیشتر است و اهالی بخش بزرگی از این کشور نیز به غذاهای گوشتی گرایش دارند. فرهنگ غذایی در فرانسه بسیار جالب...
-
طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی
سهشنبه 27 خرداد 1399 21:29
عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه می باشد که اکثرا می توانید آن را در میان نذری های مردم مشاهده نمایید. مواد مورد نیاز جهت تهیه عدس پلو برنج 3 پیمانه عدس یک و نیم پیمانه گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز داغ نگینی خرد شده 5 ق غ کشمش پلویی 1 پیمانه خرما 200 گرم دارچین 2 قاشق غ نمک ، روغن و زعفران آب کرده به میزان لازم طرز تهیه...
-
طرز تهیه “حلوای اوماج” خانگی برای افطار سریع
چهارشنبه 21 خرداد 1399 10:48
طرز تهیه حلوای اوماج اوماج یک حلوای محلی خوشمزه می باشد که اصولا توسط تبریزی ها طبخ می شود و در مراسمات عزاداری استفاده می شود ، همچنین مانند حلوا زعفرانی در ماه رمضان نیز این حلوا برای افطاری در نظر گرفته می شود. مواد لازم حلوای اوماج شیر : یک فنجان آرد گندم الک شده : یک لیوان شکر : یک لیوان آب : یک لیوان سر خالی...
-
طرز تهیه کیک گیلاس و بادام
شنبه 17 خرداد 1399 21:30
طرز تهیه کیک گیلاس و بادام مواد لازم: کره ۲۲۵ گرم شکر ۳/۴ پیمانه تخم مرغ۳ عدد بزرگ وانیل نوک قاشق چایخوری آرد ۲۵۰ گرم نمک ۳/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری بادام ۱۰۰ گرم مربای گیلاس ۲۰۰ گرم شیر ۱/۳ پیمانه آماده کردن مواد برای تهیه کیک گیلاس و بادام: ۱. تخممرغها رو با چنگال بزنید. ۲. بادام ها رو...
-
طرز تهیه چند مدل غذای دریایی متفاوت
پنجشنبه 1 خرداد 1399 09:22
فواید مصرف غذاهای دریایی محافظت از بیماری هایی مانند سرطان، آرتروز ، فشار خون بالا ، سکته مغزی و بیماری قلبی کمک به کاهش خطر افسردگی ، بیماری آلزایمر ، دمانس ، دیابت کمک به عملکرد مغز و رشد نوزادان جلوگیری از انتشار علائم آسم در کودکان بهبود مشکلات حافظه به طور کلی غذاهای دریایی از نظر خاصیت و ارزش غذایی یکی از بهترین...
-
طرز تهیه “حلیم” خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 04:56
مواد لازم برای حلیم گندم(ترجیحا پوست کنده) : 500 گرم گوشت(ترجیحا بوقلمون) : 300گرم آب : به مقدار لازم نمک : به مقدار لازم(خیلی کم) روغن حیوانی یا کره آب شده : به مقدار لازم شکر و دارچین : به مقدار لازم برای تزیینات طرز تهیه حلیم اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجوده ولی...