- 1 عدد:پیاز بزرگ
- 3 عدد: تخم مرغ
- 4 قاشق غذاخوری:روغن
- 2 عدد:سیب زمینی متوسط
- 1 قاشق غذاخوری سر پر:آرد گندم
- 1 قاشق چایخوری:زردچوبه
- 1 قاشق غذاخوری سرخالی:شنبلیله خشک
- به مقدار لازم : نمک و فلفل
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.بعد مقداری زردچوبه داخل پیاز بریزید و حدود یک دقیقه به همراه پیاز تفت دهید.
بیشتر از نیمه ، داخل قابلمه آب جوش بریزید . آرد را با نصف استکان آب سرد مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا آرد حل شود.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
مقداری نمک و فلفل هم به آنها اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا به مدت 30 دقیقه سیب زمینی ها بپزند.
بعد از نیم ساعت حرارت را رو به بالا ببرید تا مواد داخل قابلمه بجوشند.
سپس تخم مرغ ها را دونه دونه داخل اشکنه بشکنید . بعد از 10 دقیقه که تخم مرغ ها بسته شدند ، شنبلیله را به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا اشکنه 5 دقیقه دیگر هم بپزد. این غذا نباید خیلی آبکی باشد.
نکته:
_ هنگام اضافه کردن تخم مرغ نباید اشکنه را هم بزنید تا تخم مرغ کاملا بسته شود.
اشکنه جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
اشکنه را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .