طرز تهیه کیک زنجبیلی

مواد لازم برای 8 تا 10 تکه:

روغن ................   مقداری برای چرب کردن

آرد ................     225 گرم

پودر زنجبیل ................    یک قاشق چایخوری

جوش شیرین................   یک قاشق چایخوری

تخم مرغ ................  یک عدد هم زده

شکر................  115 گرم

کره ................ 6۰ گرم

شربت طلایی (آب قند) ................    115 گرم

شیر ................   225 میلی گرم

  

ادامه مطلب ...

طرز تهیه خورش پیچاق قیمه+نحوه پخت پیچاق قیمه اردبیلی+خورشت محلی

پیچاق قیمه,طرز تهیه پیچاق قیمه,طرز تهیه خورش پیچاق قیمه


مواد لازم برای تهیه پیچاق قیمه

  • گوشت قیمه ای    500 گرم
  • تخم مرغ    3 عدد
  • پیاز داغ    1 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی    1قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده    4 قاشق غذاخوری
  • خلال بادام    150 گرم
  • آبغوره    نصف پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم
  • روغن یا کره    به میزان لازم

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه کوکو سبزی

اگه سبزی کوکوی  آماده و خورد کرده داشته باشیم میشه گفت که کوکو سبزی جز آسون ترین کوکوهاست و خیلی خیلی سریع و بی دردسر حاضر میشه و طعم و مزه اش رو هم که دیگه نگم براتون حرف نداره … کوکو سبزی به شکل های مختلفی تهیه میشه گاهی داخلش از گردو و زرشک استفاده میشه و گاهی هم ساده درست میشه

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه ماکارونی

 ماکارونی ساده


ماکارونی یک از خوشمزه ترین غذاهایی است که می شود به همگان معرفی کرد. خواستگاه و محل تولد انواع ماکارونی، کشور ایتالیا می باشد. تقریبا کمتر کسی را می توان سراغ گرفت که این غذا را دوست نداشته باشد و از آن استفاده نکند. در حال حاظر این ماده غذایی انواع و اشکال گوناگون دارد. و به شکل های مختلف تهیه و سرو می شود. این ماده خوراکی معمولا در کارخانه ها تولید می شود و پیش از مصرف آن را می پزند تا نرم شود. معنا و شکل این غذا در هر کشوری متفاوت است مثلا در ژاپن به گونه ای پاستا گفته می شود که به صورت میله ای کوتاه سوراخ دار و یا صدفی مانند باشد. در ایتالیا نیز ماکارونی به صورت میله کوتاه سوراخ دارد می باشد. در انگلستان نیز همانند ایتالیا و ژاپن است. در ایران نام پاستا به همه نوع از انواع ماکارونی در ابعاد و اشکال مختلف اطلاق می شود. بهترین نوع این غذا از نوعی است که از آرد سمولینای گندم به دست می آید.

 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه سالاد نخود و انار

همه ما وقتی اسم سالاد را میشنویم یاد کاهو ، خیار و سایر سبزیجات می افتیم در حالی که میتوان با مواد غذایی مختلف دیگر هم سالادی مقوی و خوشمزه درست کرد. در این مطلب قصد داریم با ترکیب نخود و چند نوع میوه یک سالاد خوشمزه و انرژی زا را برای شما دوستان آماده کنیم که امیدوارم آن را در منزل تهیه کرده و لذت ببرید.

سالاد نخود


مواد لازم برای سالاد نخود و انار:

  • انار: نصف لیوان (100 گرم)
  • نخود پخته شده: 1 لیوان (220 گرم)مواد لازم
  • انبه: نصف لیوان (100 گرم)
  • سیر: کوبیده شده 1 حبه
  • زنجبیل تازه و خرد شده: 1 قاشق چایخوری
  • آب لیموترش: 5 قاشق غذاخوری (50 میلی لیتر)
  • پیازچه خرد شده: دو سوم لیوان (50 گرم)

  ادامه مطلب ...