طرز تهیه ماکارونی

 ماکارونی ساده


ماکارونی یک از خوشمزه ترین غذاهایی است که می شود به همگان معرفی کرد. خواستگاه و محل تولد انواع ماکارونی، کشور ایتالیا می باشد. تقریبا کمتر کسی را می توان سراغ گرفت که این غذا را دوست نداشته باشد و از آن استفاده نکند. در حال حاظر این ماده غذایی انواع و اشکال گوناگون دارد. و به شکل های مختلف تهیه و سرو می شود. این ماده خوراکی معمولا در کارخانه ها تولید می شود و پیش از مصرف آن را می پزند تا نرم شود. معنا و شکل این غذا در هر کشوری متفاوت است مثلا در ژاپن به گونه ای پاستا گفته می شود که به صورت میله ای کوتاه سوراخ دار و یا صدفی مانند باشد. در ایتالیا نیز ماکارونی به صورت میله کوتاه سوراخ دارد می باشد. در انگلستان نیز همانند ایتالیا و ژاپن است. در ایران نام پاستا به همه نوع از انواع ماکارونی در ابعاد و اشکال مختلف اطلاق می شود. بهترین نوع این غذا از نوعی است که از آرد سمولینای گندم به دست می آید.

  

مواد لازم برای ماکارونی دمی ایرانی

ماکارونی۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
سویا۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای خرد شدهیک عدد
رب گوجه فرنگیسه قاشق غذاخوری
پیاز متوسطدو عدد
قارچ خرد شده۲۰۰ گرم
سیب زمینییک عدد
پودر آویشنیک قاشق مرباخوری
پودر پاپریکایک قاشق مرباخوری
نمک، زردچوبه و پودر فلفل سیاهبه مقدار لازم
 

طرز تهیه ماکارونی

مرحله اول

ابتدا سویا را به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید.

مرحله دوم

پیاز را خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن سرخ کنید. زردچوبه را اضافه کنید. سویا را آبکش کرده و کاملا آب آن را بگیرید.

مرحله سوم

سویا را داخل تابه بریزید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا رنگ گوشت کاملا عوض شده و بپزد.

مرحله چهارم

پاپریکا و آویشن را اضافه کرده و دوباره حدود ۵ دقیقه مواد را با هم تفت دهید.

مرحله پنجم

در نهایت رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و قارچ خرد شده، پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا مزه خامی رب گوجه گرفته شده و فلفل دلمه‌ای نرم شود. برای پخت این غذا می‌توانید از رب گوجه فرنگی خانگی هم استفاده کنید تا عطر گوجه بیشتر در غذایتان احساس شود. مایه ماکارونی آماده است.

مرحله ششم

داخل قابلمه‌ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

مرحله هفتم

پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را نصف کرده و به آب جوش اضافه کنید. با چنگال کمی هم بزنید تا رشته‌های ماکارونی به هم نچسبند.

مرحله هشتم

پس از ۶ دقیقه زمانی که ماکارونی‌ها نرم شدند آن‌ها را آبکش کرده و کنار بگذارید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله نهم

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را با سیب زمینی‌های حلقه شده بپوشانید. مقداری ماکارونی روی سیب زمینی‌ها بریزید و روی آن مقداری از مایه بریزید. چند لایه این کار را تکرار کنید تا مایه و ماکارونی تمام شود.

مرحله دهم

مقداری پودر آویشن روی ماکارونی بپاشید و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ماکارونی دم بکشد.

منبع: matbakh
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.