طرز تهیه تارت سیب و دارچین با تصاویر مرحله به مرحله

طرز تهیه تارت سیب و دارچین

در این بخش از سایت برفانک طرز تهیه تارت سیب و دارچین را برای شما آماده کرده ایم. امیدواریم از این بخش بهره کافی را ببرید.

طرز تهیه تارت سیب و دارچین

طرز تهیه تارت سیب و دارچین

مواد لازم برای تهیه تارت سیب و دارچین

آرد سفید ………. 250 گرم

کره سرد ………. 115 گرم

پودر شکر ………. 30 گرم

زرده تخم مرغ ………. 1 عدد

شیر یا آب سرد ………. 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)

نمک ………. 1 پینچ

سیب درشت نرم ………. 4 عدد

دارچین ………. 1 قاشق سوپ خوری

کره برای مواد میانی ………. 80 گرم

طرز تهیه تارت سیب و دارچین

طرز تهیه تارت سیب و دارچین

ادامه مطلب ...

طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی

مواد لازه برای تهیه دلمه برگ مو


۲۰۰ گرمسبزی دلمه
۲۰۰ گرمگوشت چرخ کرده
۲ لیوانبرنج
۱ عددپیاز
۱۰۰ گرملپه
به میزان کافیسرکه
به میزان کافیبرگ مو
به میزان کافیروغن
به میزان کافیفلفل سیاه
به میزان کافینمک


طرز تهیه دلمه برگ مو؛ نکاتی کلیدی و مهم برای خوشمزه‌تر شدن دلمه ...

مواد لازم برای چاشنی دلمه

  •     آب:یک پیمانه
  •     سرکه:نصف پیمانه
  •     شکر:یک قاشق غذا خوری
  •     نمک:به مقدار کم

 

طرز تهیه دلمه برگ مو

لپه و برنج را جداگانه خیس کنید .و بعد نیم پز کنید.

تابه ای را روی حرا رت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زرد چوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی رنگ پیاز طلایی شد ، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید.در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد ، آنها را از روی حرارت بردارید.

و مواد را داخل برگها  به صورت بقچه ای بپیچید.اگر برگهایی که استفاده میکنید تازه هستند باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.

سپس دلمه ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.

در قابلمه را ببندید تا دلمه ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

طعم چاشنی دلمه:

برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو ، آب ، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.

دقت کنید سرکه را  هنگام دم گذاشتن دلمه ها  اضافه نکنید .

فوت وفن پیچیدن دلمه ها

برای پیچیدن دلمه ها روشهای مختلفی وجود داره که مرسوم ترینشون بقچه ای هست و رولی.

اگر برگهایی که استفاده میکنین تازه هست باید دو سه دقیقه ای در آب جوش بجوشه تا نرم بشه و موقع پیچیدن نشکنه.

برگها رو که آماده کردین، پهن کنین و مواد رو داخلش بریزین و بپیچیدش.

 

نکات:

اگر سرکه را در هنگام دم گذاشتن اضافه کنیم باعث سفت شدن برگ ها می شود.

می توانید به جای سرکه از آبلیموی تازه نیز استفاده کنید

نکات تکمیلی در مورد دلمه برگ مو

دلمه برگ مو جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
دلمه برگ مو را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


منبع :rangyrangi