یکی از گزینه های خوب برای پذیرایی در میهمانی ها ایرانی می تواند مرغ شکم پر باشد که با شنیدن اسمش خبر از یک وعده غذایی خوب و کامل را می دهد.
درست کردن مرغ اونم از نوع شکم پر بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد و ما در این مطلب تلاش کردیم طرز تهیه این غذای خوشمزه را در فر و بدون فر را برای شما اماده کنیم امیدواریم لذت ببرید.
- گردو : 5 عدد درشت خرد شده
- آلو بخارا : 12 عدد
- گوجه فرنگی : 2 عدد
- لیمو : 1 عدد
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- هویج : 1 عدد
- سیر : 2 حبه
- نعنا خشک :یک قاشق غذا خوری
- زرشک شسته شده : یک قاشق غذاخوری سرپر
- نمک ، فلفل و زرد چوبه :به میزان لازم
- زعفران پودر شده : یک چهارم قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذا خوری
- آب نارنج یا آب غوره : یک قاشق غذا خوری
ماکارون از شیرینی های فرانسوی خیلی شیک و خوشمزه است که با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود و در رنگ ها و طعم های مختلفی پخته میشود. لایه میانی آن را معمولا با انواع کرم ها ،شکلات سفید، نوتلا ،خامه و یا مرباهای مختلف پر میکنند.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس :
تخم مرغ :1 عدد
شیر :1/2 پیمانه
آرد :1/5 پیمانه
روغن مایع:1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
وانیل :1/4 قاشق چای خوری
نی چوبی :چند عدد
*مواد داخل شیرینی :
پودر بادام :1 پیمانه
پودر قند :نصف پیمانه
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
هل :1 قاشق چای خوری
شربت بار :به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی ساق عروس :
تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را از هم جدا کنید. سپس زرده را با شیر ، وانیل ، بیکینگ پودر و روغن با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی هم بزنید.
سپس آرد الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی به وجود بیاید. خمیر را با دست ورز دهید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید.
پس از سپری شدن این زمان ، مقداری از خمیر برداشته و به صورت نازک پهن کنید . سپس خمیر را به دور یک نی چوبی بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه خمیر را به هم بچسبانید.
بعد خمیر را به تکه های 2 سانتی متری برش داده و داخل روغن سرخ کنید.
مواد میانی ذکر شده را با هم مخلوط کنید.
بعد از سرخ شدن خمیر ،نی داخلش را بردارید و جایگاه نی از مواد میانی پر کنید .
یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کنید و بعد داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف مورد نظر بچینید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس :
آرد شیرینی پزی الک شده:1 کیلو
کره محلی دوغ گرفته شده یا(روغن جامد صاف شده)یا ترکیبی از هر دو:500گرم
پودر قند:6قاشق غذاخوری سر پر
وانیل:یک قاشق چایخوری
پودر هل:1/2 ق چ
گردو نگینی :به میزان لازم برای داخل خمیر ساق عروس
طرز تهیه شیرینی ساق عروس در فر:
کره و یا روغن و با همزن کمی بزنید تا نرم شود سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. وانیل و هل را هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
بعد آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
سپس خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 2 ساعهت دریخچال استراحت دهید .
بعد از گذشت 2 ساعت ، خمیر را به اندازه گردوی کوچک جدا کنید و در کف دست صافش کنید. وسطش 1 تیکه گردو بگذارید و بعد خمیرو را دور گردو بپیچید و به حالت بیضی در بیاورید.
و داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید. درجه حرارت فر را به 170 برسانید و شیرینی ها را بمدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید .
بعد از اینکه شیرینی ساق عروس پخته و خنک شد آن را داخل پودر قند بغلطانید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی ساق عروس
شیرینی ساق عروس جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شیرینی ساق عروس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع:parantez95