گوشت چرخکرده | 500 گرم |
سیب زمینی بزرگ رنده شده | 5 عدد |
پیاز بزرگ رنده شده | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر ریحان خشک شده | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع، فلفل قرمز و فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه اکبر جوجه :
اکبر جوجه، نام یک رستوران زنجیرهای و نیز لقب علیاکبر کلبادی نژاد بنیانگذار این رستورانها و ابداعکننده این غذاست. این نام اکنون به صورت نام یک غذای مازندرانی درآمده است اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود. ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم :