در این مطلب قصدا داریم طرز تهیه 2 مدل غذای خوشمزه چینی با گوشت را به شما آموزش می دهیم. پس با ما همراه باشید تا با دو مدل غذای لذیذ چینی آشنا شوید و آن را در منزل تهیه کرده و در کنار خانواده سرو نمایید.
مواد لازم برای تهیه نودل سوخاری:
طرز تهیه نودل سوخاری:
ابتدا گوشت گاو را به شکل نوارهای باریک خرد کنید و به همراه 1 قاشق غذاخوری سویا سس، پودر فلفل سیاه، 1 قاشق سس صدف، پودر نشاسته ذرت و 1 قاشق چایخوری روغن کنجد در ظرفی ریخته و حسابی هم بزنید تا گوشت مزه دار شود.
سپس یک قاشق غذاخوری دیگر سویا سس را به همراه 1 قاشق چایخوری سویا سس، شکر، 1 قاشق غذاخوری سس صدف مخلوط کنید تا به صورت سس در آید.
حالا پیاز و سیر را پوست گرفته و بعد از شستن ریز خرد کنید ، سپس فلفل دلمه را از وسط برش زده و دانه ها و قسمت های سفید آن را جدا کنید و به شکل خلالی خرد نمایید.
در ادامه فلفل خرد شده، پیاز خرد شده و سیر خرد شده را با هم مخلوط کرده و سس را بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند سپس آن را کنار بگذارید و نودل را آماده کنید.
مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، زمانی که آب جوشید نودل را بریزید و به مدت 3 تا 4 دقیقه در آب جوش بپزید و بعد هم آبکشی کنید.
در این بخش برای تهیه نودل سوخاری 3 قاشق روغن را در ماهیتابه ای ریخته و گوشت را برای 10تا 15 دقیقه در آن سرخ کنید. سبزی ها را هم به آن بیافزایید و حدود 4 دقیقه آنها را سرخ کنید
در مرحله آخر نودل های پخته شده را نیز به مواد اضافه کرده و بعد از 1 دقیقه غذا را در بشقاب بریزید