روغن ................ مقداری برای چرب کردن
آرد ................ 225 گرم
پودر زنجبیل ................ یک قاشق چایخوری
جوش شیرین................ یک قاشق چایخوری
تخم مرغ ................ یک عدد هم زده
شکر................ 115 گرم
کره ................ 6۰ گرم
شربت طلایی (آب قند) ................ 115 گرم
شیر ................ 225 میلی گرم
1- فر گاز را روی 150 درجه سانتی گراد یا درجه 2 از قبل گرم کنید.
2- یک قالب کیک به اندازه 18 در 25 را چرب کنید و کاغذ مخصوص کیک پزی را داخل آن قرار دهید.
در یک کاسه، آرد، زنجبیل و جوش شیرین را با هم الک کنید، داخل تخم مرغ بریزید، سپس شکر را به آن اضافه کرده، خوب هم زنید.
3- در یک قابلمه کوچک کره و شربت طلایی (آب قند) را ریخته، بگذارید خوب ذوب شوند. سپس آن را از روی حرارت برداشته، داخل شیر بریزید و خوب هم بزنید.
۴- مخلوط شیر را به آرامی داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا ترکیب نرم و روانی به دست آید. مایه آماده شده را درون قالبها بریزید.
5- مخلوط را یک ساعت یا تا زمانی که شروع به جمع شدن از کناره های کیک کند، حرارت دهید.
6- کیک را از قالب بیرون آورده، بگذارید خنک شود.
7- کیک را به قطعات مختلف تقسیم کرده و میل کنید.
منبع: rolet.blogfa