کمپوت گیلاس یکی از کمپوت های خوشمزه و پرطرفداری است که به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کرده و سرو کنید.

مواد لازم برای کمپوت گیلاس:
- شکر: 1 لیوان
- گیلاس: 1 کیلو
- آب:به مقداری که روی گیلاس ها را بگیرد
- پودر شربت گیلاس: 1 قاشق غذاخوری
- هل: 1 دانه
طرز تهیه:
ابتدا گیلاس ها را شسته و شاخ و برگ آن را جدا کنید ، سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اش برود.
قابلمه مناسبی بردارید و آب و شکر را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
حالا گیلاسها را داخل شربت بریزید و با شعله ملایم برای 40 دقیقه بپزید، بعد از اینکه گیلاس ها خوب پخت و نرم شد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
در این فاصله شیشه ای درب دار و تمیز را آماده کرده و کمپوت را بعد از خنک شدن داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید.
نکات مهم درباره طرز تهیه کمپوت گیلاس:
- به علت عدم استفاده از مواد نگه دارنده در تهیه کمپوت خانگی نمی توان بیش از یک هفته آن را در یخچال نگه داری کرد.
- برای پخت کمپوت گیلاس نسبت به مربای گیلاس نیاز به زمان کم تری است.
- مقدار شکر مصرفی در کمپوت نسبت به مربا کم تر است.
خواص گیلاس:
- مصرف گیلاس موجب بهبود گردش خون در بدن از جمله پوست سر میشود و از این رو برای باعث رشد مو مفید است.
- فیبر موجود در گیلاس باعث بهبود حرکات روده شده و به درمان یبوست کمک میکند.
- گیلاس موجب پاک سازی پوست صورت میشود.
- همچنین مصرف گیلاس موجب صاف و نرم شدن پوست میشود.
- گیلاس از موخوره جلوگیری کرده و به درمان ریزش مو کمک میکند.