طرز تهیه کمپوت گیلاس

کمپوت گیلاس یکی از کمپوت های خوشمزه و پرطرفداری است که به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کرده و سرو کنید.

تصویر کمپوتی به یادگار از تابستان

مواد لازم برای کمپوت گیلاس:

  • شکر: 1 لیوان
  • گیلاس: 1 کیلو 
  • آب:به مقداری که روی گیلاس ها را بگیرد
  • پودر شربت گیلاس: 1 قاشق غذاخوری
  • هل: 1 دانه   

طرز تهیه:

ابتدا گیلاس ها را شسته و شاخ و برگ آن را جدا کنید ، سپس داخل آبکش بریزید تا آب اضافی اش برود.

قابلمه مناسبی بردارید و آب و شکر را داخل آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا شروع به جوشیدن کند سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

حالا گیلاسها را داخل شربت بریزید و با شعله ملایم برای 40 دقیقه بپزید، بعد از اینکه گیلاس ها خوب پخت و نرم شد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

در این فاصله شیشه ای درب دار و تمیز را آماده کرده و کمپوت را بعد از خنک شدن داخل شیشه بریزید و در یخچال بگذارید.


نکات مهم درباره طرز تهیه کمپوت گیلاس:

  • به علت عدم استفاده از مواد نگه دارنده در تهیه کمپوت خانگی نمی توان بیش از یک هفته آن را در یخچال نگه داری کرد. 
  • برای پخت کمپوت گیلاس نسبت به مربای گیلاس نیاز به زمان کم تری است.
  • مقدار شکر مصرفی در کمپوت نسبت به مربا کم تر است.


خواص گیلاس:

  • مصرف گیلاس  موجب بهبود گردش خون در بدن از جمله پوست سر میشود و از این رو برای باعث رشد مو مفید است.
  • فیبر موجود در گیلاس باعث بهبود حرکات روده شده و به درمان یبوست کمک میکند.
  • گیلاس موجب پاک سازی پوست صورت میشود.
  • همچنین مصرف گیلاس موجب صاف و نرم شدن پوست میشود.
  • گیلاس از موخوره جلوگیری کرده و به درمان ریزش مو کمک میکند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.