مواد لازم:
۳۰۰ گرم شکلات، رنده شده,
۶قاشق غذا خوری کره,
۲قاشق غذا خوری پودر اسپرسو فوری,
نصف فنجان آرد,
۱ ق چ بکینگ پودر,
نصف قاشق چای خوری نمک,
۲ عدد تخم مرغ,
۳ چهارم فنجان شکر,
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل,
نمک دریا (برای روی کلوچه ها)

طرز تهیه:
ابتدا ۲۵۰ گرم از شکلات ها، کره، پودر اسپرسو را در یک کاسه روی بخار قرار
دهید و اجازه دهید تا شکلات ها آب شوند و همه مواد را با هم خوب مخلوط
کنید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.آرد، بکینگ پودر و نمک
را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. شکلات آب شده
را اضافه کنید. مخلوط آرد را روی آنها بریزید و ۵۰ گرم شکلات باقیمانده را
هم اضافه کنید و بازهم به مخلوط کردن ادامه دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
روی خمیر را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید در یخچال ۱ ساعت
بماند. (یا اگر شب درستش کردید بگذارید شب تا صبح بمونه)
در آخر هم فر را تا دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید کنید و خمیر را به صورتی که
دوست دارید شکل دهید و روی سینی که از قبل با کاغذ پوشانده شده بپینید. بین
کلوچه ها باید ۲ سانت فاصله باشد. کلوچه ها را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید
تازمانی که روی انها کمی خشک بشه و ترک بخوره، سپس از داخل فر خارج کنید و
کمی نمک دریا روی آن بپاشید (اگر دوست ندارید می تونید نمک استفاه نکنید) و
بگذارید ۵ دقیقه خنک شوند.(برترینها)