روش تهیه:
1. ابتدا شکر، زردههای تخم مرغ و وانیل را داخل قابلمهای لعابی یا
استیل ریخته، با همزن دستی آنها را مخلوط میکنیم سپس شیر را آرام آرام
اضافه میکنیم، ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم میزنیم تا کرم
جوش بیاید.
2.وقتی به نقطه جوش رسید پس از افزودن پودر ژله فورا آن را از روی حرارت برمیداریم، مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا سرد شود.
3. خامه را داخل کاسهای گود میریزیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه
کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا مواد صاف و یکدست شود. از طرفی پودر
ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، روی بخار آب ذوب میکنیم و داخل کرم
میریزیم.
4. همیشه باید به این نکته دقت کنیم که کرم و ژلاتین مورداستفاده داغ نباشند و هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.
5. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالبهای کوچک مورد نظر میریزیم و به
مدت شش ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. میتوانیم کرمهای
کوچک را پس از آماده شدن روی بیسکویتهای وانیلی بر گردانده و سرو کنیم.(ایده آل)