آب را به همراه شکر و رنده پوست پرتقال روی حرارت قرار دهید تا کاملا شکر حل شود اما محلول به جوش نرسد. سپس آن را از صافی رد کنید تا خنک شود.
آبمیوه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
پودر ژلاتین را در 1/4 پیمانه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به صورت بن ماری یکنواخت و یکدست شود.
سپس آن را به محلول بالا اضافه کنید و به همراه میوه های دلخواه در قالب بریزید و بگذارید تا در یخچال خودش را بگیرد.
نکات تکمیلی در مورد ژله طبیعی
ژله طبیعی جزو دسر - انواع ژله میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد . ژله طبیعی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .