با «خوراک گوشت» کمتر بیمار می شوید

خوراک گوشت یکی از غذاهایی است که بسیار سریع آماده می شود و طعم بسیار خوبی دارد. انواع گوشت از منابع غنی روی محسوب می‌شوند. روی از املاحی است که در رشد کودکان و بلوغ نوجوانان، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن و نیز افزایش قدرت ایمنی بدن و کمک به پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها بسیار تاثیر گذار است.


خوراک گوشت


  

مواد لازم:

  • زردآلوی خشک (قیسی) 115 گرم
  • روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
  • پیاز خلال‌کرده 1 عدد درشت
  • گوشت سردست بدون استخوان خردکرده 1 کیلوگرم
  • زیره 1 قاشق چایخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز آسیاب‌کرده 1 قاشق چایخوری
  • بادام زمینی خردکرده 1 قاشق سوپخوری
  • پوست پرتقال رنده‌کرده 1 قاشق سوپخوری
  • آب پرتقال از 1 عدد
  • آب گوشت 3 پیمانه (750 میلی‌لیتر)
  • کنجد 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زعفران سائیده 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:

1. زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و با یک لیوان آب به مدت یک شب در ظرفی بخیسانید.

2. اکنون پیاز را با روغن زیتون کمی تفت دهید تا نرم شود.

3. سپس گوشت، زیره، تخم گشنیز، دارچین و فلفل را بیفزائید و کمی تفت دهید.

4. اینک زردآلو را با همان آبش، پوست پرتقال، آب پرتقال، زعفران و بادام زمینی را به مایه اضافه کنید.

5. در پایان، مقداری آب گوشت بیفزائید تا سطح گوشت را بپوشاند.

6. حالا درِ ظرف را ببندید و به مدت 1/5-3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد.

7. اگر در طول پخت آب آن کم شد، می‌توانید مقداری آب گوشت به آن اضافه نمائید.

8. کنجد را نیز در ظرف دیگری کمی تفت دهید تا طلائی‌رنگ شود.

9. سپس خوراک را در ظرف دلخواه بکشید و کنجد را روی آن بپاشید و با جعفری تازه میل نمائید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.