توری نو کارا آگه محبوب ترین غذای سوخاری ژاپنی است که در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.
ران جوجه :2 تکه (500 گرم)
سس سویا :2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری :به مقدار لازم
روغن نباتی سرخ کردنی :به مقدار لازم
آب زنجبیل را با سس سویا مخلوط کنید. سه برش از زنجبیل پس از رنده شدن حدود دو قاشق چایخوری آب زنجبیل می دهد. جوجه ها را به تکه های سه سانتی متری ببرید و به
نمک و
فلفل آغشته کنید.
جوجه ها را به سس سویا و آب زنجبیل اضافه کنید و به مدت ده دقیقه در آن بخیسانید.
جوجه ها را در یک آبکش خشک کنید و با آرد سوخاری اطراف آن را بپوشانید.
روغن
را تا صد و هفتاد درجه سانتی گراد گرم کنید و جوجه ها را تا حدود چهار
دقیقه سرخ کنید. برای جوجه با استخوان آن را هفت تا هشت دقیقه سرخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد توری نو کارا آگه
توری نو کارا آگه جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
توری نو کارا آگه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .