مواد لازم شیرینی شاه بلوط :
▪ بیسکویت: ۱۰ عدد؛
▪ کره: ۱ قاشق مرباخوری؛
▪ شیر: ۴/۱ لیوان؛
مواد لازم برای روی شیرینی:
▪ شاه بلوط: ۱۰۰ گرم؛
▪ آب: ۱ لیوان؛
▪ عسل: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ پودر هل سبز: نوک قاشق چای خوری؛
▪ زعفران و گلاب: به میزان کافی.
● طرز تهیه شیرینی شاه بلوط :
بیسکویت ها را با دست خرد کنید و کمی شیر و کره به آن بیفزایید. سپس با
پشت چنگال آنها را له کنید. بعد داخل قالب ها را با این مخلوط پُر کنید.
شاه بلوط را بشویید و پوست آنها را با کارد بشکافید و لایۀ دوم آنها را با
دقت جدا کنید. سپس شاه بلوط ها را ۱۰ دقیقه با یک لیوان آب در قابلمه بپزید
تا نرم شوند.
فر را گرم کنید و ۱۰ دقیقه قالب
های کیک را داخل فر بگذارید تا بپزند. بعد بگذارید تا سرد شوند. شاه بلوط
ها را با مخلوط عسل، پودر هل سبز، زعفران و گلاب آغشته کنید و روی هر قالب
یک شاه بلوط قرار دهید و با رندۀ شکلات و کرم شانتی آنها را تزیین کنید.
لازم است کرم شانتی را با نصف لیوان شیر سرد بزنید تا سفت شود.
▪ نکته:
crome chantilly: در اصل آمیزه ای است از «کرم فِرِش» crome fraiche،
شکر و وانیل. اما امروزه در آشپزی و قنادی اروپایی این نام در مورد خامۀ
سفت زده شده نیز استفاده می شود.