طرز تهیه دونات

دونات  یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه و پر طرفداری است که با رعایت برخی نکات و ریزه کاری ها میتوان آن را به راحتی در منزل تهیه و در کنار یک فنجان چای برای عصرانه سرو کرد.

 
مواد لازم برای تهیه دونات:
  • خمیر مایه 4 قاشق چایخوری
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 4 و 1/4 لیوان
  • شیر ولرم 1 لیوان
  • آب ولرم 1/4 لیوان
  • کره 100 گرم
  • پودر قند 1 لیوان
  • کره 50 گرم
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل مقداری 
  • شیر پر چرب یا خامه 1/2 لیوان
  • شکلات تلخ 80 گرم
 
ادامه مطلب ...

ترشی بادمجان شکم پر + طرز تهیه

تُرشی یکی از چاشنی‌ها به ویژه در آشپزی خاورمیانه و بالکان است. ترشی گذاشتن یکی از فرایندهای نگهداری طولانی مدت تره‌بار است که خوراکی مورد نظر را درون محلول آب نمک و یا سرکه با پ هاش پایین و دارای حالت اسیدی قرار می دهند. با استفاده از این فرایند، می توان مواد خوردنی فاسد شدنی را تا چند ماه سالم نگه داشت. اگر ماده خوراکی خود دارای آب کافی باشد، تنها افزودن نمک برای ساختن ترشی بس است. در برخی کشورها مانند کره، به انواع سبزیجات نمک می افزایند و این نمک، آب اضافی موجود در سبزیجات را خارج می کند. سپس سبزیجاتی که آب اضافی شان گرفته شده را می گذارند تا به شیوه ی طبیعی ورآورده شود و محلول سرکه مانندی حاصل شود. بر خلاف فرایند کنسرو کردن، در ترشی گذاشتن نیازی به استریل نمودن کامل ماده خوراکی نمی‌باشد.

ترشی بادمجان

برگرفته از ویکی پدیا

 

ادامه مطلب ...

سالاد اندونزی + طرز تهیه

سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش‌غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می‌شود.


واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمه‌ای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه می‌گیرد.

برگرفته از ویکی پدیا

 

سالاد اندونزی

ادامه مطلب ...

سوپ عدس

این سوپ را می توانید در آرام پز بپزید و بعد از یک روز کاری خسته کننده از آن لذت ببرید. سبزیجات و عدس هر دو دارای مواد مغذی بسیاری هستند و از آنجا که کیفیت غذا بیش از کالری مهم است می توان به سادگی گفت این سوپ خوشمزه باید پای ثابت برنامه غذایی تان باشد.
 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه تارت زرد آلو

تارت زرد آلو ، طرز تهیه تارت زرد آلو
این میزان مواد برای تهیه چهار عدد تارت زرد آلو مناسب می باشد. این تارت در مدت 1 ساعت و 40 دقیقه آماده می شود.
 
ادامه مطلب ...