طرز تهیه تارت زرد آلو

تارت زرد آلو ، طرز تهیه تارت زرد آلو
این میزان مواد برای تهیه چهار عدد تارت زرد آلو مناسب می باشد. این تارت در مدت 1 ساعت و 40 دقیقه آماده می شود.
  
مواد لازم تارت زرد آلو
آرد½ 1 پیمانه
نمک½  قاشق چایخوری
شکر½  قاشق چایخوری
کره خرد شده½ پیمانه
زردآلوی خرد شده340 گرم
مربای زرد آلو½ پیمانه
 
تارت
 
طرز تهیه تارت زرد آلو
در یک کاسۀ مناسب، آرد، نمک و شکر را می ریزیم و آنها را با هم مخلوط می کنیم. کره را که به قطعات کوچک خرد کرده ایم روی مخلوط آرد می ریزیم و با همزن برقی کمی آنها را می زنیم. درجه همزن را روی کند می گذاریم و ¼ پیمانه آب سرد روی مواد ریخته و می گذاریم تا مواد مخلوط شده و یکدست شوند. سپس از درجه pulse (حالت قطع و وصلی) همزن استفاده نموده و فقط در حدی مواد را می زنیم تا به شکل یک خمیر مناسب در آیند و چسبندگی نداشته باشند. سپس آن را جمع می کنیم. اگر خمیر هنوز خشک است، به آن آب سرد اضافه می کنیم. آب سرد را با قاشق غذاخوری اضافه کرده و در هر زمان 1 قاشق اضافه می کنیم و آن را ورز می دهیم تا چسبندگی آن مناسب گردد. خمیر را به دو بخش مساوی تقسیم کرده و هر بخش را داخل کیسه می گذاریم و آن را در جای خنک به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.
یک نیمۀ خمیر را از کیسه خارج می کنیم و آن را روی یک سطح صاف و آرد پاشی شده به شکل مستطیلی به ابعاد 15 در 28 سانتیمتر پهن می کنیم و از داخل آن دو عدد دایره به قطر  12 سانتیمتر در می آوریم. دو دایره را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می گذاریم. همین کار را با نیمۀ دیگر خمیر نیز می کنیم. دور هر دایره را با چنگال خط می اندازیم تا شیرینی زیبا شود. خمیرهای پهن شده را به همراه سینی آنها به مدت 15 دقیقه در جای خنک می گذاریم تا خنک شود.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. خمیرها را به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کمی طلایی شده و بپزند. سپس آنها را از فر خارج می کنیم. درجه فر را تا 175 درجه سانتیگراد پایین می آوریم. زردآلوها را مانند شکل روی سطح تارت می چینیم و روی هر تارت 1 قاشق چایخوری شکر می پاشیم و آنها را به مدت 25 الی 35 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا کاملاً بپزند. مربا را داخل قابلمه گرم می کنیم. تارت ها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا خنک شوند. شهد مربا را از زردآلوهای آن جدا می کنیم و شهد آن را روی تارت می ریزیم. تارت آماده است و می توانیم آن را سرو کنیم.
 
تارت زردآلو

نکات تکمیلی در مورد تارت زرد آلو

تارت زرد آلو جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
تارت زرد آلو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه دسر کرم کاستارد
طرز تهیه شویدپلو با نخودفرنگی
طرز تهیه “حلیم” خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه
دستور تهیه “ناگت مرغ” بسیار خوشمزه و مجلسی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.