طرز تهیه کیک یزدی

کیک یزدی یکی از انواع کیک های فنجانی است که ریشه در شهر یزد دارد ، این کیک خوشمزه امروزه در همه جای ایران از محبوبیت زیادی برخوردار است و به روش های مختلفی تهیه میشود. در ادامه با ما باشید تا با آموزش  آشپزی و شیرینی پزی و دستور تهیه کیک یزدی اصل و خوشمزه آشنا شوید.


مواد لازم برای کیک یزدی:

  • آرد : 300 گرم
  • روغن مایع : 150 گرم
  • ماست : 100 گرم
  • تخم مرغ : 2 عدد
  • وانیل : 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین : 1 قاشق چای خوری
  • هل : مقداری
  • شکر : 150 گرم

 

طرز تهیه کیک یزدی:

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و در حدی که زرده و سفیده مخلوط شود هم بزنید، سپس شکر را افزوده  و مخلوط کنید.

در ادامه ماست را بریزید و بازهم مخلوط نمایید، سپس روغن را بریزید و هل، وانیل و جوش شیرین را نیز افزوده و هم بزنید تا مواد پف کرده و یکدست شود.

حالا آرد را الک نموده و  آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا گلوله نشود.

خمیر را درون قیف می ریزیم و کاغذ شیرینی چرب شده را داخل کاسه های مخصوص کیک می گذاریم و از مایع درون ان می ریزیم. بعد از اتمام کار کیک ها را درون فر با درجه حرارت 280 سانتی گراد می چینیم تا کیک ها پف کرده و روی آنها قهوه ای شود.

 

نکته:

  • بعد از اینکه خمیر را داخل قالب ریختید کمی کنجد روی آن بپاشید تا طعم و ظاهر کیک یزدی تان بهتر شود.
  • می توانید درون قالب ها را کاغذ روغنی مخصوص کیک یزدی و یا کاپ کیک قرار دهید. و دیگر نیازی به چرب کردن و آرد پاشی نمی باشد.
  •  برای داشتن یک کیک یزدی خوشمزه و خوش طعم می توانید در صورت دسترسی، به جای روغن مایع از روغن محلی و سنتی یزد استفاده کنید.
  • همچنین می توانید از ماست محلی نیز استفاده کنید.


خواص هل:

  •  خوردن پودرهل باعث کاهش التهاب کبدی میشود.
  • مصرف هل می تواند به درمان مشکلات گوارشی مثل زخم معده کمک کند.
  • خوردن هل موجب کاهش فشار خون میشود و از این رو مصرف آن برای افراد با فشار خون بالا توصیه میشود.
  •  مصرف هل قلب را تقویت میکند.
  • هل دارای خواص ضد سرطانی است و مصرف آن از بروز سرطان جلوگیری میکند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.