کیک یزدی یکی از انواع کیک های فنجانی است که ریشه در شهر یزد دارد ، این کیک خوشمزه امروزه در همه جای ایران از محبوبیت زیادی برخوردار است و به روش های مختلفی تهیه میشود. در ادامه با ما باشید تا با آموزش آشپزی و شیرینی پزی و دستور تهیه کیک یزدی اصل و خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم برای کیک یزدی:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و در حدی که زرده و سفیده مخلوط شود هم بزنید، سپس شکر را افزوده و مخلوط کنید.
در ادامه ماست را بریزید و بازهم مخلوط نمایید، سپس روغن را بریزید و هل، وانیل و جوش شیرین را نیز افزوده و هم بزنید تا مواد پف کرده و یکدست شود.
حالا آرد را الک نموده و آرام آرام به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا گلوله نشود.
خمیر را درون قیف می ریزیم و کاغذ شیرینی چرب شده را داخل کاسه های مخصوص کیک می گذاریم و از مایع درون ان می ریزیم. بعد از اتمام کار کیک ها را درون فر با درجه حرارت 280 سانتی گراد می چینیم تا کیک ها پف کرده و روی آنها قهوه ای شود.
نکته:
خواص هل: