سوپ دال عدس

سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برش‌های لیموترش و برگ جعفری تزئین کنید.

 

مواد لازم

روغن زیتون - سه قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده - یک عدد
کرفس خرد شده - دو شاخه
هویج ورقه شده - دو عدد
سیر خرد شده - هشت حبه
سیب زمینی خرد شده - یک عدد
دال عدس - یک پیمانه
آب مرغ - چهار پیمانه
برگ بو - دو عدد
لیموترش - دو عدد
پودر زیره - نصف قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز و سس تند - به میزان لازم
نمک و فلفل - به میزان لازم

مواد لازم

روغن را در قابلمه بزرگی حرارت داده و پیاز را پنج دقیقه در آن تفت دهید. سپس کرفس، هویج، نیمی از سیرها و تمامی سیب زمینی ها را به آن بیفزایید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید.
دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید، در این هنگام حرارت را کم کنید تا 30 دقیقه بجوشد و سیب زمینی و عدس نرم شوند.
برگ بوها، باقی مانده سیر و نصف لیموترش ها را در قابلمه بریزید و ده دقیقه دیگر بپزید. حال برگ بوها را بردارید و آب بقیه لیموترش ها را درون سوپ بریزید. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره روانی درآورید و زیره، نمک، فلفل و فلفل قرمز را به آن بیفزایید و هم بزنید.
سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برش های لیموترش و برگ جعفری تزئین کنید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.