ترخون یکی از گیاهان پر خواص و خوش عطری است که کاربرد زیادی در آشپزی و درست کردن ترشیجات دارد، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ی سالاد ترخون را به شما آموزش دهیم در این سالاد از عدس، سیر ، ترخون و خامه و ... استفاده میشود و میتوان آن را به عنوان یک وعده غذای کامل تهیه و سرو کرد.
مواد مورد نیاز برای سالاد ترخون:طرز تهیه سالاد ترخون:
عدس را از چند ساعت قبل شسته و در آب بخیسانید سپس به همراه آب و کمی نمک بپزید.
سیرر ا پوست گرفته و له کنید ، سپس با روغن زیتون کمی تفت دهید.
در ادامه پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید.
عدس را از آب جدا کرده وبه مواد قبلی اضافه کنید ، گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.
سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.
خواص ترخون: