طرز تهیه سالاد ترخون

ترخون یکی از گیاهان پر خواص و خوش عطری است که کاربرد زیادی در آشپزی و درست کردن ترشیجات دارد، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ی سالاد ترخون را به شما آموزش دهیم در این سالاد از عدس، سیر ، ترخون و خامه و ... استفاده میشود و میتوان آن را به عنوان یک وعده غذای کامل تهیه و سرو کرد. 

مواد مورد نیاز برای سالاد ترخون:

  • ترخون: (خرد شده): 2 قاشق سوپخوری
  • پنیر خامه ای: 4 قاشق سوپخوری
  • خامه: 1 قاشق سوپخوری
  • عدس: 250 گرم
  • سیر: (له شده): 1 حبه
  • گوجه فرنگی: (فیله و خرد شده): 2 عدد
  • سس خردل: (یا دانه خردل): 2 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
  • زیتون سیاه: (خرد شده): 50 گرم
  • جعفری: (خرد شده): 2 قاشق سوپخوری
  • لیمو ترش بزرگ: (آب گرفته شده): 1 عدد

   

 طرز تهیه سالاد ترخون:

عدس را از چند ساعت قبل شسته و در آب بخیسانید سپس به همراه آب و کمی نمک بپزید.

سیرر ا پوست گرفته و له کنید ، سپس با روغن زیتون کمی تفت دهید.

در ادامه پوست لیموترش را به همراه آب لیموترش، سس خردل، ترخون، پنیر خامه ای، خامه، نمک و فلفل سیاه درون تابه ای بریزید و به مدت 1 دقیقه حرارت دهید. 

عدس را از آب جدا کرده وبه مواد قبلی اضافه کنید  ، گوجه فرنگی را به همراه زیتون سیاه به مواد بیفزایید.

 سالاد را درون ظرفی بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با نان سیر (یا تست) سرو کنید.


خواص ترخون:

  • مصرف ترخون موجب بهبود گردش خون در پوست سرشده و از این رو رشد مو را افزایش می دهد.
  • ترخون  به سم زدایی و پاک سازی بدن و روده کمک می کند.
  • ترخون دارای خواص ضد باکتری و به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.
  • بخور با برگ های ترخون موجب به پاک سازی پوست صورت میشود.


طرز تهیه کراکت بادمجان بسیار خوشمزه برای تجربه یک طعم متفاوت و محبوب
 بهترین و بدترین مواد غذایی هنگام سحر
طرز تهیه کمپوت انبه خانگی
طرز تهیه صب القفشه
طرز تهیه سرکه سیب خانگی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.