طرز تهیه سالاد کاپریس ایتالیایی

سالاد کاپریس یکی از سالاد های ایتالیایی است که علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد درست کردن آن هم خیلی آسان است. این سالاد با برش های گوجه ، پنیر و برگ های ریحان درست میشود و ترکیب رنگی بسیار جذابی دارد، استفاده از سرکه بالزامیک و روغن زیتون طعم متفاوتی به این سالاد می دهد.

سالاد کاپریس ایتالیایی


مواد لازم برای سالاد کاپریس ایتالیایی :

  • گوجه فرنگی
  • پنیر موتزارلای تازه
  • ریحان
  • نمک و فلفل سیاه
  • روغن زیتون
  • سرکه بالزامیک

 

طرز تهیه سالاد کاپریس ایتالیایی:

ابتدا گوجه ها را شسته و برگ های ریحان را از ساقه جدا کرده و خوب بشویید و بگذارید تا آبش برود و خشک شود.

حالا گوجه ها را حلقه ای برش زده و پنیر را هم ورقه کنید، سپس گوجه، پنیر و برگ ریحان را لایه به لایه و با سلیقه داخل ظرف مورد نظر بچینید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

در آخر سرکه را روی سالاد بریزید و روغن زیتون را هم اضافه کنید، سالاد را برای مدتی در یخچال بگذارید تا هم خنک شود و هم طعم ها با هم مخلوط شوند.


طرز تهیه سالاد کاپریس


  • نکاتی درباره طرز تهیه سالاد کاپریس ایتالیایی:
  •  میتونین همه ی مواد رو ریز خورد کنین که اون خیلی عالیه یا اینکه گوجه گیلاسی و موتزارلای گردالوی ریز و ریحونای کوچیک انتخاب کنین و میکس کنین ، خلاصه در هر حالت خوشمزه میشه.
  • میتونین برای درسینگ سالاد از سرکه ی سیب و سس پستو و حتی سویا سس استفاده کنین اما سرکه ی بالزامیک و بعدم سرکه ی سیب چیز دیگریست.


خواص ریحان:

  • ریحان از لخته شدن خون جلوگیری میکند .
  • ریحان دارای خواص ضد التهابی بوده و التهابات موجود در بدن را از بین میبرد.
  • مصرف ریحان می تواند از بروز انواع سرطان ها مثل سرطان کبد، پوست و سرطان ریه پیشگیری نماید.
  • خوردن ریحان اضطراب را از بین میبرد.
  • ریحان شادی بخش است و برای درمان افسردگی مفید میباشد.


طرز تهیه سالاد ترخون
موس کیک دابل چاکلت
املت؛طرز تهیه و نکات طلایی املت با رب یا گوجه‌فرنگی قهوه‌خانه‌ای حرفه‌ای
معرفی بهترین غذاهای اصیل ایرانی /سفره ایرانی سفره ای رنگین و لذت بخش


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.