سالاد یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهاست که دیگر تنها نقش پیش غذا را بازی نمی کند و گاها به عنوان غذای اصلی هم سرو می شود. بیش از دو هزار سال پیش ایرانیان بر روی سبزیجات روغن و سرکه می ریختند و آن را میل می کردند اما امروزه در تمام جهان می توان این پیش غذا را میل میکندد و دیگر سالاد خوشمزه پیش غذا نیست و حتی سالاد بار هم وجود دارد. البته عده ی زیادی هم هستند که انواع سالاد را برای رژیم لاغری خود میل می کنند. برای همین بر آن شدیم تا به معرفی معروف ترین سالادهای دنیا بپردازیم تا اگر شما هم از طرفداران این پیش غذای جذاب هستید بتوانید از تنوع آن استفاده کنید و تاریخچه ی سالادهای پرطرفدار دنیا را بدانید. پس با همگردی همراه باشید برای آشنایی با معروف ترین سالادهای دنیا و تاریخچه ی آن.
- سینه مرغ :2 عدد
- سیب زمینی تازه و کوچک:700 گرم
- پیاز قرمز کوچک :یک عدد
- پنیر موتزارلای تازه:4 ورقه
- سس مایونز برای سرو غذا :4 قاشق چایخوری
- شاهی تازه برای سرو غذا :به میزان کافی
- نان همبرگر:4 عدد
- برگ های جعفری تازه، برای سرو غذا :به میزان کافی
- نمک و فلفل آسیاب شده :به میزان کافی
- روغن زیتون بکر :3 قاشق سوپخوری
ترخون یکی از گیاهان پر خواص و خوش عطری است که کاربرد زیادی در آشپزی و درست کردن ترشیجات دارد، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ی سالاد ترخون را به شما آموزش دهیم در این سالاد از عدس، سیر ، ترخون و خامه و ... استفاده میشود و میتوان آن را به عنوان یک وعده غذای کامل تهیه و سرو کرد.
مواد مورد نیاز برای سالاد ترخون:
موس کیک شکلاتی یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفداری است که میتوانید آن را به راحتی در منزل تهیه کرده و از مهمان های خود پذیرایی کنید.
املت گوجهفرنگی از آندسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعدههای غذا در طول شبانهروز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور میکنند املت گوجهفرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدیترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر میخواهید یک املت گوجهفرنگی حرفهای و خوشمزه با طعم املتهای رستورانی و کافههای قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فنهای درست کردن املت حرفهای را بلد باشید. نکات حرفهای و فوت و فنهای درست کردن یک املت با رب یا گوجهفرنگی قهوهخانهای حرفهای و خوشمزه را در مجله کوروش بخوانید.