شوید پلو با نخود فرنگی یکی از غذاهای متنوع و خوشمزه ای است که علاوه بر طعم و عطر بی نظیری که دارد از خواص بسیار زیادی هم برخوردار است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک غذای متفاوت با نام شوید پلو با نخود فرنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
شوید پلو با نخود فرنگی :
طرز تهیه شوید پلو با نخود فرنگی:
برنج را از یکی دو ساعت قبل شسته و بخیسانید، در این میان شوید را پاک کرده و خوب بشویید سپس ریز خرد کنید، سیرها را نیز پوست گرفته و رنده کنید.
نخود فرنگی ها را به همراه مقداری آب و نمک بپزید تا حدی که نیم پز شود سپس آن را داخل آبکش ریخته و آب سرد بگیرید تا پوستش جمع نشود.
قابلمه مناسبی را آب کرده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، آب برنج را خالی کرده و آن را داخل آب در حال جوش بریزید و کمی نمک اضافه کنید.
بعد از اینکه برنج نیم پز شد آن را داخل آبکش بریزید و آب ولرم را روی آن باز کنید تا لعاب برنج برود، نخود فرنگی که در آب سرد قرار داشت وارد صافی کنید تا آب آن خارج شود.
کف یک قابلمه 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید و ته دیگ نان یا سیب زمینی قرار دهید و مقداری زعفران آبکرده و نمک هم اضافه کنید.
سپس مقداری برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و روی آن شوید خرد شده ، سیر و نخود فرنگی پخته شده اضافه کنید تا مواد تمام شود.
قابلمه را روی حرارت زیاد بگذارید به مدت 5 دقیقه تا مواد بخار کند. بعد در یک دوم پیمانه آب داغ 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره بریزید و آن را روی پلو بدهید. درب قابلمه را دمکنی بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید به مدت یک ساعت تا یک ساعت و 15 دقیقه که پلو دم بکشد.
خواص نخودفرنگی: