طرز تهیه “حلیم” خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه کامل حلیم همراه با مواد لازم

حلیم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوق العاده خوشمزه و مناسب به حساب می آید که البته این بار ما به شما پیشنهاد می کنیم دستپخت خود را برای درست کردن حلیم خانگی امتحان کنید و از آن لذت ببرید.

حلیم خانگی 

مواد لازم برای حلیم

گندم(ترجیحا پوست کنده) : 500 گرم

گوشت(ترجیحا بوقلمون) : 300گرم

آب : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم(خیلی کم)

روغن حیوانی یا کره آب شده : به مقدار لازم

 شکر و دارچین :  به مقدار لازم برای تزیینات


طرز تهیه حلیم

اولین کاری که باید بکنیم خیس دادن گندم هست. گندم پوست کنده در همه سوپر مارکتها موجوده ولی اگر در دسترستون نیست میتونید از گندم با پوست استفاده کنید و در مراحل پختن که پوست انداخت اون رو از ظرف خارج میکنیم.


گندم رو چند ساعتی خیس میکنیم. بعد اون رو با گوشت و یکی دو لیتر آب در قابلمه روی حرارت میذاریم و بعد از جوشیدن میگذاریم روی حرارت ملایم کامل بپزه.حداقل سه ساعت زمان لازم داره تا بپزه.البته گوشت که نیم پز شد نمک رو هم اضافه میکنیم. در حین پخت هم باید هر از گاهی هم بزنیم . اونقدر هم زدن رو ادامه میدیم که وقتی کاملا پخت به شکل پوره در اومده باشه.البته اگر مخلوط کن برقی دارید به راحتی میتونید صاف و یکدستش کنین.

زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش میکنیم.


نکات تکمیلی در مورد حلیم

حلیم جزو آش و حلیم میباشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .

حلیم را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید . 

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهی “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده
طرز تهیه دسر کرم کاستارد
طرز تهیه شویدپلو با نخودفرنگی
طرز تهیه “حلیم” خانگی با طعمی متفاوت و خوشمزه

منبع: مطبخ

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.