- پودر ژله ی آماده یک بسته
- پودر کاستارد 4 قاشق غذاخوری
- شکر 5 قاشق غذاخوری
- شیر 5 لیوان
از 5 لیوان شیری که دارید یک لیوان جدا کنید و با پودر کاستارد مخلوط کنید تا پودر کاملا در شیر سرد حل شود.سپس 4 لیوان شیر باقی مانده را روی حرارت بگذارید تا داغ شود.بعد شیر حل شده با پودر کاستارد را داخل شیر داغ شده بریزد و شکر را هم به آن اضافه کنید .در این مرحله به مدت 15 دقیقه مدام شیر را هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود.اگر هم دوست داشتید میتوانید مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.مواد آماده شده را پس از اینکه کمی سرد شد در ظرف مورد نظر بریزد و در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
پودر ژله را طبق دستور روی جلد آن آماده کنید و بعد از اینکه کمی سرد شد روی کرم داخل یخچال بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.
دسر کرم کاستارد جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
دسر کرم کاستارد را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .طرز تهیه تارت به
نکات ریز آشپزی
طرز تهیه خمیر پیتزا در منزل
با این روش خوشمزه ترین زیتون پرورده را درست کنید
منبع: نمناک