- مرغ:نصف سینه
- زرده تخم مرغ:دو عدد
- پودر کنتاکی :1/2 لیوان
- سس گوجه فرنگی:به مقدار دلخواه
- سس مایونز :به مقدار دلخواه
- آویشن:به مقدار دلخواه
- کره : دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
ابتدا مرغ را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید ، سپس دو عدد زرده تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید و به مرغ اضافه نمایید.
در ادامه نمک ، فلفل ، آویشن ، کره و نیمی از پودر کنتاکی را افزوده و مواد را خوب ورز دهید. مقداری از پودر کنتاکی باقی مانده را روی یک سطح صاف بپاشید و گوشت را با قطر یک تا یک و نیم سانتی متر را روی آن باز کنید.
سپس باقی پودر را روی گوشت بپاشید و آن را به شکل دلخواه قالب بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، بعد ناگت ها را حسابی سرخ کنید.
ناگت های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شد ، سپس آن ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و در صورت تمایل کمی پنیر بریزید و با سس گوجه یا مایونز سرو نمایید.
ناگت مرغ جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ناگت مرغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .“ساندویچ مرغ” با سیب زمینی کبابی خوشمزه و فوق العاده ساده
طرز تهیه سالاد ترخون
موس کیک دابل چاکلت
املت؛طرز تهیه و نکات طلایی املت با رب یا گوجهفرنگی قهوهخانهای حرفهای
منبع: نمناک