دستور تهیه “ناگت مرغ” بسیار خوشمزه و مجلسی

مواد لازم ناگت مرغ

  • مرغ:نصف سینه
  • زرده تخم مرغ:دو عدد
  • پودر کنتاکی :1/2 لیوان
  • سس گوجه فرنگی:به مقدار دلخواه
  • سس مایونز :به مقدار دلخواه
  • آویشن:به مقدار دلخواه
  • کره : دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم 

ناگت مرغناگت مرغ 

طرز تهیه ناگت مرغ

ابتدا مرغ را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید ، سپس دو عدد زرده تخم مرغ  را در کاسه ای هم بزنید و به مرغ اضافه نمایید.

در ادامه نمک ، فلفل  ، آویشن ، کره و نیمی از پودر کنتاکی را افزوده و مواد را خوب ورز دهید. مقداری از پودر کنتاکی باقی مانده را روی یک سطح صاف بپاشید و گوشت را با قطر یک تا یک و نیم سانتی متر را روی آن باز کنید.

سپس باقی پودر را روی گوشت بپاشید و آن را به شکل دلخواه قالب بزنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود ، بعد ناگت ها را حسابی سرخ کنید.

ناگت های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شد ، سپس آن ها را در ظرف مورد نظر قرار داده و در صورت تمایل کمی  پنیر بریزید و با سس گوجه یا مایونز سرو نمایید.

پخت ناگت مرغ

نکات تکمیلی در مورد ناگت مرغ

ناگت مرغ جزو پیش غذا - گوناگون میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ناگت مرغ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

“ساندویچ مرغ” با سیب زمینی کبابی خوشمزه و فوق العاده ساده
طرز تهیه سالاد ترخون
موس کیک دابل چاکلت
املت؛طرز تهیه و نکات طلایی املت با رب یا گوجه‌فرنگی قهوه‌خانه‌ای حرفه‌ای

منبع: نمناک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.