اکبر جوجه یکی از غذاهای خوشمزه و معروف شمالی است که امروزه در اغلب رستوران های کشور تهیه و سرو میشود. این غذای لذیذ را به راحتی میتوانید در منزل تهیه کرده و در کنار خانواده میل کنید و یا در مهمانی های ویژه آن را سرو نمایید.
مواد لازم برای اکبر جوجه:
طرز تهیه اکبر جوجه:
برای درست کردن این غذای خوشمزه و لذیذ ابتدا جوجه مرغ را پاک کرده و محتویات شکم آن را خالی کنید ، سپس آن را دو نیم کرده و بخوبی بشویید و بگذارید تا آبش برود.
نمک ، فلفل ، زعفران و آبلیمو را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس همه جای جوجه را به سسی که درست کرده اید آغشته کنید و چند ساعتی در یخچال بگذارید تا مزه دارد شود.
تابه ای گود و یا یک قابلمه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود سپس تکه های جوجه را داخل آن بگذارید و درب ظرف را ببندید تا آب بیاندازد و کم کم بپزد.
بعد از اینکه آب آن تمام شد درب ظرف را بردارید و جوجه را بخوبی سرخ و برشته کنید.
سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعم تر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انار روی برنج از خوردن این غذای لذیذ لذت ببرید.
نکاتی درباره طرز تهیه اکبر جوجه:
خواص رب انار: