مواد لازم برای خمیر:
مواد لازم برای رویه تارت:
طرز تهیه تارت به:
برای درست کردن این تارت خوشمزه ابتدا شکر، کره و آرد را در مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شوند.
سپس وانیل را افزوده و زرده ها را نیز بریزید و مجدد مخلوط نمایید تا خمیر درست شود.
حالا خمیر را کمی ورز داده بعد از خمیر به اندازه تخم مرغ بردارین و با سلفون بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.
در این فاصله قالب تارت را چرب کرده و مابقی خمیر را باز کرده و داخل قالب پهن کنید طوری که کف و دیواره ها بخوبی پوشیده شوند. روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید و 30 دقیقه در فر گرم شده با 180 درجه بپزید.
برای درست کردن پوره به، به ها را رنده کنید و به همراه شیر و شکر، داخل قابلمه بریزید، روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود، دارچین و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا پوره شود.
سپس کنار بگذارید تا خنک شود ، خمیری که داخل یخچال بود بیرون آورید و باز کنید سپس به شکل نوارهای باریک برش بزنید.
تارت ر از فر بیرون آورده و پوره به را روی آن بریزید و با قاشق صاف کنید سپس روی آن را با نوارهای خمیری تزیین کرده و مجدد در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود.
خواص به: