طرز تهیه تارت به

تارت به و یکی از دسرهای  بی نظیر با طعم فوق العاده است. این دسر لذیذ انگلیسی با عطر دلپذیر به بسیار خوشمزه است و به راحتی در منزل می توانید آن را تهیه کنید.

طرز تهیه تارت به

مواد لازم برای خمیر:

  • شکر: 60 گرم 
  • کره، سرد: 75 گرم 
  • تخم مرغ: 3 زرده 
  • آرد: 175 گرم 
  • وانیل شکری: 5 گرم 
  • نمک: 1 پنس

 

مواد لازم برای رویه تارت:

  • شکر:1 لیوان
  • وانیل: 5 گرم 
  • دارچین: 1 قاشق چایخوری 
  • به: 4 عدد 
  • شیر: 1 لیوان


طرز تهیه تارت به:

برای درست کردن این تارت خوشمزه ابتدا شکر، کره و آرد را در مخلوط کن بریزید تا با هم ترکیب شوند. 

سپس وانیل را افزوده و زرده ها را نیز بریزید و مجدد مخلوط نمایید تا خمیر درست شود.

حالا خمیر را کمی ورز داده بعد از خمیر به اندازه تخم مرغ بردارین و با سلفون بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.

در این فاصله قالب تارت را چرب کرده و مابقی خمیر را باز کرده و داخل قالب پهن کنید طوری که کف و دیواره ها بخوبی پوشیده شوند. روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید و 30 دقیقه در فر گرم شده با 180 درجه بپزید.

برای درست کردن پوره به، به ها را رنده کنید و به همراه شیر و شکر، داخل قابلمه بریزید، روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود، دارچین و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا پوره شود.

سپس کنار بگذارید تا خنک شود ، خمیری که داخل یخچال بود بیرون آورید و باز کنید سپس به شکل نوارهای باریک برش بزنید.

 تارت ر از فر بیرون آورده و پوره به را روی آن بریزید و با قاشق صاف کنید سپس روی آن را با نوارهای خمیری تزیین کرده و مجدد در فر بگذارید تا پخته و طلایی شود.


خواص به:

  • مصرف میوه به برای درمان استفراغ مفید است و موجب تقویت معده میشود.
  • این میوه خوشمزه برای درمان زخم‌های دهان، لثه، گلو موثر است.
  • به برای کاهش ورم روده‌ و درمان اسهال موثر است.
  • میوه به قطع خونریزی‌های رحمی و بواسیری کمک میکند.
  • خوردن به از سقط جنین جلوگیری میکند.



معروف ترین سالادهای دنیا و تاریخچه ی پیدایش آن ها
“ساندویچ مرغ” با سیب زمینی کبابی خوشمزه و فوق العاده ساده
طرز تهیه سالاد ترخون
موس کیک دابل چاکلت
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.