در این مطلب قصد داریم طرز تهیه یک کیک بستنی متفاوت را به شما آموزش دهیم که در آن از ترکیب نعنا و شکلات استفاده شده و از طعم و عطر فوق العاده ای برخوردار است.
مواد لازم برای کیک بستنی شکلاتی و نعنایی:
طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی و نعنایی :
برای درست کردن این کیک بستنی ابتدا فر را روشن کنید تا با دمای 95 درجه سانتی گراد گرم شود، سه عدد قالب مستطیلی را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
سه قاشق غذاخوری شکر، پودر شکر و پودر کاکائو را داخل یک کاسه متوسط الک کنید.
4 عدد تخم مرغ را یک به یک بشکنید و زرده ها را از سفیده جدا کنید ، سفیده ها را خوب هم بزنید تا کف کند، سپس یک و نیم قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم مخلوط و به صورت نوک تیز در بیاید و به تدریج پنج قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده صاف و سفت شود و آن را داخل مخلوط کاکائو بریزید.
سفیده را به سه قسمت تقسیم کنید و هر کدام را داخل یک قالب بریزید، بعد آنها را به مدت ۴ ساعت داخل فر قرار دهید و بپزید تا خشک شوند. کاغذها را هر یک ساعت چک کنید بعد از آن سفیدهها را به مدت یک شب داخل فر رها کنید.
سفیدهها را از روی کاغذهای پوستی بلند کنید و دو سفیده را روی سطح صاف قرار دهید و روی هرکدام چهار پیمانه بستنی پخش کنید. مواظب باشید که زیاد به سفیده فشار نیاید تا ترک نخورد.
یک سفیده را داخل یک بشقاب مستطیل شکل قرار دهید و سفیده دیگر را روی آن قرار دهید سپس سومین سفیده را قرار دهید. آنها را آرام فشار دهید تا به هم بچسبند. روی کیک بستنی را بپوشانید و به مدت حداقل دو ساعت تا یک روز داخل فریزر قرار دهید.
خامه، وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل یک کاسه کوچک هم بزنید تا کف مانند شوند. کف درست شده را روی کیک بستنی بمالید و خرده های شکلات را روی کیک پراکنده کنید و از عرض کیک را کات کرده و سرو کنید.
خواص نعنا: