طرز تهیه کباب تابه ای

کباب تابه ای یکی از انواع کباب ها است که علاوه بر طعم و مزه لذیذی که دارد به راحتی درست میشود.

نحوه پخت کباب تابه ای خوشمزه

مواد لازم کباب تابه ای:

  •   گوشت چرخکرده: ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم
  • پیاز: دو عدد متوسط
  • تخم مرغ: یک عدد
  • نمک و فلفل:  به مقدار لازم
  •  روغن و کره : به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: 4 عدد

 

 

طرز تهیه کباب تابه ای:

ابتدا پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ شده مخلوط کنید ، سپس تخم مرغ، نمک و ادویه ها را افزوده و مواد را بخوبی ورز دهید. 

گوشت را کف یک تابه نچسب بریزید و پهن کنید و دو قاشق روغن روی آن می ریزیم و کمی آب ( حدود ۳ قاشق ) اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میذاریم . 

بعد از اینکه تابه گرم شد و گوشت شروع به تغییر رنگ دادن کرد با یک کارد یا با لبه قاشق چوبی برش میدیم تا کباب هاحالت گرفته و همچنین حرارت به همه جای آن برسد و خوب مغز پخت شود.

حالا دربتابه را ببندید و اجازه دهید تا کباب با حرارت کم بپزد، بعد حرارت را زیاد میکنیم و اجازه میدیم آب حاصل تموم بشه و کباب به روغن بیافته  و یکطرف کباب سرخ شود .

بعد طرف دیگر را با حرارت ملایم سرخ میکنیم .

نکات گوجه فرنگی رو هم به همون ترتیب با کمی کره و روغن میذارین نرم بشه . از فلفل سبز هم میشه استفاده کرد .

کباب تابه ای را بعد از سرخ شدن در یک ظرف بچینید و گوجه و فلفل سرخ شده را هم کنار آن قرار دهید و با نان و یا یک پلوی زعفرانی خوشمزه سرو کنید.


نکته:

  • اگر می خواهید کباب تابه ای شما خشک نشود حتما بگذارید کباب با حرارت پایین سرخ شود. 
  • اگر دوست داشتید می توانید گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنید
  •  پیاز کباب وقتی زیاد باشد کباب نرم تر و لطیف تر خواهد بود ولی کمی شل خواهد بود که تخم مرغ به آن انسجام خواد داد و از وارفتن آن جلوگیری خواهد کرد .
  • اگر تمایل دارید کباب تابه ای را بدون روغن درست کنید باید حتما از گریل یا تابه ای ضخیم چدنی استفاده کنید.
  • اگر بخواهید کباب تابه ای شما طعم و عطر زعفران داشته باشد باید ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده را با ۲۵ گرم کره ذوب شده مخلوط کنید و در زمان پخت کباب با یک قلموی تمیز روی کباب بکشید.


طرز تهیه ماست و خیار مخصوص کباب تابه‌ای:

یک ماست و خیار خوشمزه و خنک در کنار کباب تابه ای طعم آن را دو چندان خواهد کرد، برای درست کردن ماست و خیار ابتدا خیار را پوست گرفته و رنده کنید ولی اگر دوست داشتید میتوانید با پوست آن را رنده کنید اما حتما قبل از رنده کردن پوست خیار را بخوبی بشویید و ضد عفونی کنید.

حالا ماست را در کاسه ای بریزید و کمی بزنید تا صاف شود سپس خیار را بریزید و مخلوط کنید، کمی نعنا، ریحان خشک شده و گردو ریز کرده ریخته و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

روی ماست را زیره و نعنا و ریحان خشک شده و با گل سرخ تزیین کنید و درکنار کباب تابه ای میل کنید. اگر دوست داشتید یک حبه سیر داخل ماست و خیار رنده کنید و کمی کشمش داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا هم خنک شود و هم کشمش ها نرم شود.


با این روش خوشمزه ترین زیتون پرورده را درست کنید
طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده و بسیار خوشمزه برای مهمانی
طرز تهیه “فتوچینی با سس قارچ و سیر”
طرز تهی “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.