ابتدا پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ شده مخلوط کنید ، سپس تخم مرغ، نمک و ادویه ها را افزوده و مواد را بخوبی ورز دهید.
گوشت را کف یک تابه نچسب بریزید و پهن کنید و دو قاشق روغن روی آن می ریزیم و کمی آب ( حدود ۳ قاشق ) اضافه میکنیم و روی شعله ملایم میذاریم .
بعد از اینکه تابه گرم شد و گوشت شروع به تغییر رنگ دادن کرد با یک کارد یا با لبه قاشق چوبی برش میدیم تا کباب هاحالت گرفته و همچنین حرارت به همه جای آن برسد و خوب مغز پخت شود.
حالا دربتابه را ببندید و اجازه دهید تا کباب با حرارت کم بپزد، بعد حرارت را زیاد میکنیم و اجازه میدیم آب حاصل تموم بشه و کباب به روغن بیافته و یکطرف کباب سرخ شود .
بعد طرف دیگر را با حرارت ملایم سرخ میکنیم .
نکات گوجه فرنگی رو هم به همون ترتیب با کمی کره و روغن میذارین نرم بشه . از فلفل سبز هم میشه استفاده کرد .
کباب تابه ای را بعد از سرخ شدن در یک ظرف بچینید و گوجه و فلفل سرخ شده را هم کنار آن قرار دهید و با نان و یا یک پلوی زعفرانی خوشمزه سرو کنید.
نکته:
طرز تهیه ماست و خیار مخصوص کباب تابهای:
یک ماست و خیار خوشمزه و خنک در کنار کباب تابه ای طعم آن را دو چندان خواهد کرد، برای درست کردن ماست و خیار ابتدا خیار را پوست گرفته و رنده کنید ولی اگر دوست داشتید میتوانید با پوست آن را رنده کنید اما حتما قبل از رنده کردن پوست خیار را بخوبی بشویید و ضد عفونی کنید.
حالا ماست را در کاسه ای بریزید و کمی بزنید تا صاف شود سپس خیار را بریزید و مخلوط کنید، کمی نعنا، ریحان خشک شده و گردو ریز کرده ریخته و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
روی ماست را زیره و نعنا و ریحان خشک شده و با گل سرخ تزیین کنید و درکنار کباب تابه ای میل کنید. اگر دوست داشتید یک حبه سیر داخل ماست و خیار رنده کنید و کمی کشمش داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید تا هم خنک شود و هم کشمش ها نرم شود.